«Οδηγός» ο Κέιν για το Χρυσό Παπούτσι, στην 7η θέση ο Παυλίδης

«Οδηγός» ο Κέιν για το Χρυσό Παπούτσι, στην 7η θέση ο Παυλίδης
Photo Credits: INTIME

Στην 7η θέση της κατάταξης για το Χρυσό Παπούτσι παρέμεινε ο Παυλίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάρι Κέιν, σκόρερ στην εντός έδρας νίκη (3-1) της Μπάγερν επί της Γκλάντμπαχ , εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης για το «Χρυσό Παπούτσι», το ετήσιο βραβείο που απονέμεται στον πρώτο σκόρερ της Ευρώπης.

Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός έφτασε τα 24 γκολ και τους 48 βαθμούς και βρίσκεται μπροστά από τον Γάλλο διεθνή επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος έχει 20 γκολ και 40 βαθμούς, ενώ το βάθρο συμπληρώνει  ο Αγρεντινός επιθετικός της Ίντερ Λουτάρο Μαρτίνες, με 19 γκολ κια 38 βαθμούς.

Στην 4η θέση  παρέμεινε ο 23χρονος Νιγηριανός επιθετικός της Μονπελιέ, Ακόρ Άνταμς, που έμεινε στα 22 γκολ και τους 36,5 βαθμούς, ενώ 5ος είναι  ο 33χρονος Νορβηγός επιθετικός της Μπόντο Γκλιμτ, Αμάλ Πελεγκρίνο (24 γκολ και 36 βαθμοί).

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός της ΑΖ Άλκμααρ, Βαγγέλης Παυλίδης, διατηρήθηκε ανέβηκε στην 7η θέση με 20 γκολ και 30 βαθμούς.

Τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα στην κατάταξη της UEFA έχουν συντελεστή 2, οι χώρες που κατατάσσονται από την 6η έως την 22η θέση συντελεστή 1,5 και οι υπόλοιπες έχουν συντελεστή 1, ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα βρίσκονται ήδη σε ιδιαίτερα προχωρημένη αγωνιστική φάση.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X