Τόμας Φρανκ: «Ο Τόνεϊ θα φύγει το καλοκαίρι»

Τόμας Φρανκ: «Ο Τόνεϊ θα φύγει το καλοκαίρι»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο προπονητής της Μπρέντφορτ για τον Τόνει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιβάν Τόνεϊ επέστρεψε στη δράση και μάλιστα με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Μπρέντφορντ. Ο 27χρονος Αγγλος διεθνής φορ εξέτισε ποινή οκτώ μηνών, καθώς είχε κριθεί ένοχος για συνολικά 232 παραβάσεις των κανονισμών περί στοιχηματισμού.

Ο Δανός τεχνικός της ομάδας του Λονδίνου, Τόμας Φρανκ, μίλησε για την επιστροφή του Τόνεϊ, αλλά και για το μέλλον του Αγγλου στην εφημερίδα της χώρας του «Tipsbladet», παραδεχόμενος πως το καλοκαίρι θα κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, με τις Τσέλσι και Αρσεναλ να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του:

«Είμαστε πανευτυχείς που τον έχουμε ξανά στην ομάδα. Είναι το μεγάλο αστέρι μας. Είναι ξεκάθαρο, όμως, πως το καλοκαίρι δεν θα μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Ιβάν στην ομάδα. Θα το ήθελα, αλλά δεν μπορώ να σταθώ εμπόδιο στην επιθυμία του να παίξει σε μια μεγαλύτερη ομάδα και να διεκδικήσει τίτλους. Το αξίζει. Δεν πιστεύω πως υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο πολλοί επιθετικοί στο επίπεδο του».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X