Ένας πόντος, αλλά πολλή δουλειά

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roga ladeniΛένε ότι πολλές φορές οι αριθμοί δεν λένε όλη την αλήθεια. Και αυτό ισχύει όχι μόνο στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, αλλά και στο βόλεϊ. Και αποδείχτηκε περίτρανα στο χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ηρακλή Κηφισιάς. Η ΑΕΚ έδειχνε εγκλωβισμένη και έτοιμη να χάσει το πρώτο σετ. Ο Αποστόλης Οικονόμου βάζει στη εξάδα την Λαζένη, αντί της Καβαθά και το ματς γυρίζει.

Η Λαδένη ολοκλήρωσε το ματς μόλις με ένα πόντο, αλλά ουσιαστικά η δική της βοήθεια ήταν η μεγαλύτερη για να μπορέσει η Ένωση να κάνει σερί 9-0 και να γυρίσει εντελώς η κατάσταση. Δυσκόλεψε αφάνταστα την υποδοχή του Ηρακλή και ταυτόχρονα έδωσε την ευκαιρία στις συμπαίκτριες της να …δράσουν σε μπλοκ άμυνα και να φτάσουν στην κατάκτηση του πρώτου σετ. Μετά τα πάντα ήταν εύκολα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αθλήτρια της ΑΕΚ πήγε στην γραμμή του σερβίς στο 21-16 εις βάρος της ομάδας της  και σταμάτησε όταν τελείωσε το σετ με 25-21.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X