Ολυμπιακός: Ο Κοβάσεβιτς στήριξε Καρβαλιάλ, αλλά ως πότε - «Έχουμε προπονητή», απάντησε σε ερώτηση για Μπαχάρ

Ολυμπιακός: Ο Κοβάσεβιτς στήριξε Καρβαλιάλ, αλλά ως πότε - «Έχουμε προπονητή», απάντησε σε ερώτηση για Μπαχάρ
Photo Credits: INTIME

Στα σενάρια περί νέας αλλαγής προπονητή στον Ολυμπιακό με την έλευση του Μπαράκ Μπαχάρ στη θέση του Κάρλος Καρβαλιάλ απάντησε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα σενάρια περί νέας αλλαγής προπονητή στον Ολυμπιακό με την έλευση στου Μπαράκ Μπαχάρ στη θέση του Κάρλος Καρβαλιάλ απάντησε σε δηλώσεις του στην σερβική ιστοσελίδα «meridian sport» ο νέος αθλητικός διευθυντής των Πειραιωτών, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

«Έχουμε προπονητή», ήταν η απάντησή του στη σερβική ιστοσελίδα σχολιάζοντας αναφορές των ελληνικών ΜΜΕ για πιθανή έλευση του Μπαράκ Μπαχάρ στον πάγκο του Ολυμπιακού.

«Την ίδια αγάπη με αυτή του κόσμου νιώθω και εγώ, γιατί η αγάπη για τον Ολυμπιακό δεν σταματά ποτέ. Δεν νομίζω ότι έφυγα ποτέ. Είμαι πολύ καιρό στην Αθήνα. Διατηρώ φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο Μαρινάκη. Είμαστε πάντα σε επαφή. Η τυπική αποχώρηση από την επίσημη θέση δεν με χώρισε ποτέ από τον σύλλογο. Αυτή είναι τώρα απλώς μια επίσημη επιστροφή. Σημαίνει την πρόσκληση του προέδρου προς εμένα και είμαι εδώ για να επιστρέψω στον σύλλογο αυτό που του αξίζει, δόξα», είπε ακόμη ο Κοβάσεβιτς για να αναφερθεί στη συνέχεια στην κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα.

«Η κατάσταση δεν είναι ικανοποιητική», παραδέχθηκε και πρόσθεσε: «Έχουμε σημαντικά υψηλότερη ποιότητα παιχνιδιού από ό,τι δείχνουν τα αποτελέσματα».

«Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, αλλά φυσικά υπάρχει διέξοδος», επισήμανε ο Κοβάσεβιτς και πρόσθεσε: «Μας περιμένουν αρκετά δύσκολα ματς. Πρώτα ο ΟΦΗ, μετά η Φερεντσβάρος στην ευρωπαϊκή σκηνή και μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είναι καιρός να προχωρήσουμε, να προχωρήσουμε. Έχουμε συνηθίσει τους οπαδούς σε νίκες και τίτλους, που σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό».

Όσο για την υπόθεση πρωτάθλημα, με δεδομένη την διαφορά των εννέα βαθμών από τον ΠΑΟΚ και αν πρόκειται για ρεαλιστικό στόχο, επισήμανε: «Ως παίκτης ήμουν πάντα αισιόδοξος και πιστέψτε με, τίποτα δεν έχει αλλάξει ακόμα και σήμερα. Θα χρησιμοποιήσω μια κοινοτοπία, γιατί η ελπίδα πεθαίνει πραγματικά τελευταία. Θέλουμε να κερδίσουμε και πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X