Βρούτσης: «Αυστηρές κυρώσεις και κάμερες παντού - Το “ξέφραγο αμπέλι” γήπεδο σταματάει»

Βρούτσης: «Αυστηρές κυρώσεις και κάμερες παντού - Το “ξέφραγο αμπέλι” γήπεδο σταματάει»
Photo Credits: INTIME

O Γιάννης Βρούτσης τόνισε για άλλη μια φορά τα μέτρα που έρχονται με το νέο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης ανέφερε για άλλη μια φορά την αυστηρά μέτρα που έρχονται με το νέο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Στο πλαίσιο της συνάντησής του με τον υφυπουργό Εσωτερικών, Στάθη Κωνσταντινίδη, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού προανήγγειλε τα αυστηρότατα μέτρα που θα ισχύσουν από την επόμενη εβδομάδα.

«Είναι ένας δρακόντειος νόμος-πλαίσιο με πολύ αυστηρές κυρώσεις. Εύχομαι να μην εφαρμοστεί ο νόμος Βρούτση όσον αφορά στις κυρώσεις, στα υπόλοιπα θα εφαρμοστεί υποχρεωτικά.

Από τις 13 Φεβρουαρίου οι κυρώσεις θα είναι τέτοιες που θα βρεθούν (σ.σ. οι παραβάτες) μπροστά σε πολύ δύσκολες καταστάσεις.

Από 6 Μαρτίου ξεκινάνε οι κάμερες. Ο νόμος έχει προβλέψει εσωτερικούς μηχανισμούς που και χωρίς την πολιτεία θα λειτουργούν. Άρα από 6 Μαρτίου η Ελλάδα θα έχει γήπεδα που οι κάμερες θα βλέπουν κάθε γωνία του γηπέδου, ακόμα και τα αποδυτήρια», ανέφερε.

Και αφού σημείωσε ότι από τις 9 Απριλίου ξεκινάει μια μεταρρυθμιστική καινοτομία, κατέληξε χαρακτηριστικά:

«Όσοι μπαίνουν στο γήπεδο θα ξέρουμε ποιοι είναι, που μένουν και το τηλέφωνό τους. Το “ξέφραγο αμπέλι” γήπεδο, σταματάει».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X