Βαράν: Κοντά στην Αλ Νασρ για το καλοκαίρι

Βαράν: Κοντά στην Αλ Νασρ για το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Η Αλ Νασρ έχει θέσει ως πρώτο στόχο να φέρει στην Σαουδική Αραβία τον Ράφαελ Βαράν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ράφαελ Βαράν φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην μετακόμιση του στην Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ.

Μετά τα χρόνια της κοινής καριέρας τους στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Γάλλος στόπερ αναμένεται να βρεθεί με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στη Σαουδική Αραβία και στην Αλ Νασρ, όπως αποκαλύπτουν σχετικά ρεπορτάζ στην Αγγλία.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ θέλει να αλλάξει εντελώς το καλοκαίρι τη φυσιογνωμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο χώρο της αμυντικής γραμμής και γι’ αυτό έχει αποφασίσει να αφήσει ελεύθερο τον Βαράν.

Ο Γάλλος διεθνής στόπερ είχε κάνει καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, αλλά ο Τεν Χαγκ θέλει να εφαρμόσει διαφορετική τακτική, στην οποία δεν έχει θέση ο Βαράν, που είναι έντονα ενοχλημένος από τον προπονητή του.

Η διοίκηση της Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει να αφήσει ελεύθερο το καλοκαίρι τον Γάλλο άσο, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025, και ήδη ο Βαράν έχει στα χέρια του την προσφορά της Αλ Νασρ, η οποία του δίνει 100 εκατ. ευρώ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας!

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X