Marca: «Υπογράφει άμεσα τον Ρούμπιο η Μπαρτσελόνα»

Marca: «Υπογράφει άμεσα τον Ρούμπιο η Μπαρτσελόνα»
Photo Credits: INTIME

Νέο δημοσίευμα της Marca υποστηρίζει πως οι Καταλανοί θα προσφέρουν συμβόλαιο τον πρώην NBAer για να δηλωθεί στη λίστα της Ευρωλίγκας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμη να σκάσει είναι η βόμβα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς η Μπαρτσελόνα – όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Marca – αναμένεται να υπογράψει άμεσα τον Ρίκι Ρούμπιο.

Ο πρώην NBAer έγινε γνωστό μόλις πριν από μία εβδομάδα πως επέστρεψε στη Βαρκελώνη και προπονείται με τους «μπλαουγκράνα», καθώς βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της θεραπείας του όσον αφορά τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε.

Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει πως οι Καταλανοί θα «δέσουν» με συμβόλαιο τον παίκτη, προλαβαίνοντας τη σχετική διορία της Euroleague που εκπνέει την ερχόμενη Τετάρτη και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση.

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες, με τον 33χρονο γκαρντ να ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπη μετά από 13 παρουσίας στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X