ΑΕΚ: Οι τρεις φορές που ο Μελισσανίδης αποθέωσε τον Λιβάι Γκαρσία (VIDEO)

ΑΕΚ: Οι τρεις φορές που ο Μελισσανίδης αποθέωσε τον Λιβάι Γκαρσία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι τρεις φορές που ο Μελισσανίδης είπε στον Γκαρσία «Τι παιχτάρας είσαι». Τι είχε δηλώσει για τον Λιβάι τον περασμένο Μαΐο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ούτε μία ούτε δύο αλλά συνολικά τρεις φορές μέσα σε έναν χρόνο ο διοικητικός ηγέτης ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης έχει σπεύσει να αποθεώσει τον Λιβάι Γκαρσία που επί ημερών Ματίας Αλμέιδα κάνει πράγματα και θαύματα εκτοξεύοντας την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Και πάμε να δούμε πώς και πότε ο «τίγρης» έσπευσε να αποθεώσει τον άσο από το Τρινιντάντ. Η αρχή είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2023. Ήταν μετά το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Μελισσανίδης με τη λήξη της αναμέτρησης βρέθηκε στα αποδυτήρια. Η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με 3-0 των Πειραιωτών. Ο Μελισσανίδης αγκάλιασε όλους τους παίκτες, αλλά στάθηκε ιδιαίτερα στον πρωταγωνιστή της βραδιάς. Τα δυο από τα τρία γκολ της βραδιάς, τα πέτυχε ο Λιβάι Γκαρσία. Και αφού ο Μελισσανίδης του έκανε ίσως την πιο σφικτή αγκαλιά, μετά τον αποθέωσε και του έριξε την ατάκα στα ελληνικά. «Τι παιχτάρα είσαι; Τι παιχτάρα», φώναξε ο Μελισσανίδης στον Γκαρσία. Με τον Λιβάι να το απολαμβάνει χαμογελώντας.

Επικές ήταν οι ατάκες του Μελισσανίδη και στη συνάντηση με τους δημοσιογράφους τον Μαΐο στην «OPAP Arena». «Ο Γκαρσία δεν πωλείται. Δεν πωλείται. Θα τον ρουφήξουμε, θα τον χαρούμε και θα δούμε μετά. Τώρα να τον πουλήσω που θέλω να τον χαρώ; Τα πάντα νομίζετε στη ζωή είναι τα φράγκα; Δεν πωλείται ο Γκαρσία. Θα παίξουμε Ευρώπη και μετά θα δούμε», είχε πει τότε στους ρεπόρτερ ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ.

Και αφού είπε αυτά, οι ατάκες ήταν μοναδικές στη συνάντηση των δύο ανδρών στα γραφεία της Aegean τον περασμένο Ιούλιο, όταν εν μέσω της μεγάλης πρότασης από τη Λανς, ο Γκαρσία εν τέλει ανανέωσε και έμεινε στην ΑΕΚ.

Τότε ο Μελισσανίδης είχε φτιάξει ψυχολογικά τον Γκαρσία με ατάκες όπως «Σε λατρεύω, είσαι παιχταράς.Καταλαβαίνω οτι έρχονται προτάσεις. Εγώ δεν θέλω να σε πουλήσω. Θέλω να σε χαρώ. Να σε χαρεί η ΑΕΚ. Θέλω να σε ξεζουμίσω. Ξέρεις πόσο σε αγαπώ και σε εκτιμώ».

ΑΕΚ: Οι τρεις φορές που ο Μελισσανίδης αποθέωσε τον Λιβάι Γκαρσία (VIDEO)

Για να έρθει η νέα αποθέωση μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Συγκεκριμένα, με τη λήξη της αναμέτρησης με τους Αρκάδες ο Μελισσανίδης βρέθηκε τα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Ήθελε να απονείμει τα εύσημα στους παίκτες για τη νίκη και την εμφάνιση. Και το στιγμιότυπο που ξεχώρισε, ήταν η επική του ατάκα προς τον Λιβάι Γκαρσία που μπήκε ως αλλαγή αντί του Πόνσε και κατάφερε στο μισάωρο που αγωνίστηκε να σκοράρει μία φορά και να ΄έχει ακόμα δύο ευκαιρίες.

Στο βίντεο που ακολουθεί, από την παρακάμερα του ΑΕΚ TV, o Μελισσανίδης ακούγεται να λέει προς τον Γκαρσία που έχει μπει ήδη στα αποδυτήρια: «Γκαρσία τι παικταράς είσαι εσύ…Δεν θα σε πουλήσω ποτέ ρε…».

Δείτε τα βίντεο:

@aekfc Cheers to Levi👏 #aek_fc #aekfcseason2022_2023 #Garcia_7 #fy #fyp #aekoly ♬ πρωτότυπος ήχος – AEK FC

Πηγή: Sdna.gr

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X