Το έσωσε στο φινάλε η ΑΕΚ Β', πήρε ισοπαλία (1-1) από τη Νίκη Βόλου

Το έσωσε στο φινάλε η ΑΕΚ Β', πήρε ισοπαλία (1-1) από τη Νίκη Βόλου
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' απέδρασε με τον βαθμό από την έδρα της Νίκης Βόλου (1-1) με γκολ-πέναλτι στο φινάλε με τον Θεοδόση Μαχαίρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ κατάφερε να σώσει τον βαθμό στο εκτός έδρας ματς με τη Νίκη Βόλου (1-1) στο φινάλε με γκολ πέναλτι του Θεοδόση Μαχαίρα στο 90+2′.

Η Νίκη Βόλου μπήκε δυνατά στο ματς και πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο βρέθηκε να προηγείται στο σκορ. Συγκεκριμένα, στο 7′ οι γηπεδούχοι πήραν… κεφάλι στο σκορ με τον Τζιώρα

Μετά το αρχικό σοκ οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να ισορροπήσουν και είχαν τις στιγμές τους για το 1-1. Συγκεκριμένα στο 20′ με τον Παυλίδη και στο 22′ με τον Ρουκουνάκη η ΑΕΚ Β’ απείλησε με ισοφάριση την εστία των φιλοξενούμενων.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν και πάλι κοντά στην ισοφάριση, όμως το σουτ του Θεοδωρίδη από πλάγια θέση πέρασε άουτ.

H Ένωση δεν ξεκίνησε καλά ούτε στο β’ μέρος και στο 48ο λεπτό κινδύνεψε σοβαρά, όταν ο Κυριακίδης εκτέλεσε το φάουλ, με τον Κάσσο να παίρνει την κεφαλιά και τον Θεοχάρη να διώχνει με υπερένταση, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Γαβριηλίδης αστόχησε από καλή θέση.

Στο 56’ η ΑΕΚ απείλησε με τον Γεμπόα και στο 58’ οι γηπεδούχοι έχασαν νέα ευκαιρία για να σκοράρουν και δεύτερο τέρμα με τον Γαβριηλίδη. Στο 61’ ο Θεοχάρης σταμάτησε εύκολα το πλασέ του Να’α, ενώ στο 66’ το δυνατό σουτ που επιχείρησε ο Λαμαράνα έξω από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γκαραβέλη. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Γκολφίνου στο 80’ και τελικά στο 90+2′ οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν πέναλτι, με τον Μαχαίρα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί για το τελικό 1-1.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης:

Έναρξη του αγώνα.
7′ Το 1-0 για τη Νίκη με βολέ του Τζιώρα μέσα από την περιοχή μετά από σέντρα του Κρητικού.
21′ Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ Β, με τον Γκαραβέλή να αποκρούει το σουτ του Ρουκουνάκη από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από σέντρα του Παυλίδη από τα αριστερά.
22′ σουτ του Ρουκουνάκη έξω από την περιοχή φεύγει άουτ.
26′ Διαγώνιο σουτ του Θεοδωρίδη από πλάγια αριστερά φεύγει άουτ.
39′ Κίτρινη κάρτα στον Γαβριηλίδη
45+2′ Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

Έναρξη β’ ημιχρόνου.
49′ Μετά από φάουλ του Κυριακίδη ο Κάσσος πήρε την κεφαλιά, ο Θεοχάρης απέκρουσε και ο Γαβριηλίδης με νέα κεφαλιά εξ επαφής και με εξουδετερωμένο τον Θεοχάρη έστειλε την μπάλα άουτ.
66′ Καλό σουτ του Λαμαράνα έξω από την περιοχή φεύγει άουτ
69′ Κίτρινη κάρτα στον Πολίτη
79′ Καλό σουτ του Γκολφίνου έξω από την περιοχή φεύγει συρτά άουτ!
90′ Πέναλτι κερδίζει η ΑΕΚ Β σε ανατροπή του Μαχαίρα από τον Να που βλέπει και κίτρινη κάρτα.
92′ Το 1-1 για την ΑΕΚ Β! Ο Θεοδόσης Μαχαίρας εκτελεί το πέναλτι και ισοφαρίζει!
90+8′ Λήξη αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Γκαραβέλης, Κάσσος (71′ Τοπαλίδης) Στίκας, Γιαννίτσης, Αναστασίου, Κυριακίδης, Λίταινας (72′ Πέττας)) Γαβριηλίδης, Πολίτης (82′ Βουκελάτος) Κρητικός (50′ Να) Τζιώρας.
ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Κανελλόπουλος, Χρυσόπουλος, (72′ Χρυσόπουλος) Γεμπόα, Παυλίδης, Σαμπανάτζοβιτς (57′ Γκολφίνος) Ρουκουνάκης, Κάτσικας (46′ Τζ. Γκαρσία) Λαμαράνα (82′ Χριστόπουλος) Μαχαίρας, Θεοδωρίδης.

Διαιτητής: Θεόδωρος Πουλόπουλος (ΕΠΣ Πειραιά).
Βοηθοί: Τιμολέων Γεωργακόπουλος (ΕΠΣ Πειραιά) Κώστας Γκουριώτης (ΕΠΣ Αργολίδας).
4ος: Γεώργιος Μελιτζανίδης (ΕΠΣ Ημαθίας).

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X