Γκουαρντιόλα σε Ρεάλ: «Αν θέλετε τον Χάαλαντ είναι εύκολο, επικοινωνήστε με τη Σίτι»

Γκουαρντιόλα σε Ρεάλ: «Αν θέλετε τον Χάαλαντ είναι εύκολο, επικοινωνήστε με τη Σίτι»
Photo Credits: INTIME

Για το ενδιαφέρον της Ρεάλ και όχι μόνο για τον Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το ενδιαφέρον της Ρεάλ και όχι μόνο για τον Έρλινγκ Χάαλαντ μίλησε ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Φήμες και δημοσιεύματα σε αυτή τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που έχει πλέον κλείσει για τα κορυφαία πρωταθλήματα, είχαν αναφορά και στον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Έτσι ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν δίστασε να σχολιάσει το ενδιαφέρον συλλόγων όπως η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Νορβηγό διεθνή επιθετικό, την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2027.

«Τι νομίζετε; Ότι δεν θέλουμε ο Έρλινγκ να μείνει εδώ για μια δεκαετία; Θέλουμε να μείνει για πολύ, πολύ», είπε ο προπονητής των «Πολιτών».

«Δεν ασχολούμαι με τις προτάσεις για τον παίκτη. Αυτό έχει να κάνει πάντα με την επιθυμία του παίκτη και του συλλόγου. Μένεις ή θέλεις να φύγεις; Έφτασε την περασμένη σεζόν και ο αντίκτυπός του ήταν απίστευτος και αυτή τη σεζόν. Τι θα συμβεί στο μέλλον δεν ξέρω, ειλικρινά, αλλά είμαστε χαρούμενοι που το έχουμε. Ελπίζω να είναι χαρούμενος που βρίσκεται μαζί μας. Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι λέει ο κόσμος», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας πότε θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση: «Αυτό θα συμβεί όταν ο Έρλινγκ αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του ή όχι. Όταν ο σύλλογος αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιο ή όχι. Ή όταν έχουμε πιθανές προτάσεις για αυτόν ή όχι. Αν θέλετε τον Έρλινγκ είναι εύκολο: επικοινωνήστε με τη Μάντσεστερ Σίτι και ρωτήστε».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X