Super League: Το πρόγραμμα των Big-5 μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας

Super League: Το πρόγραμμα των Big-5 μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας
Photo Credits: INTIME

Το σύστημα διεξαγωγής και τα 4 ευρωπαϊκά εισιτήρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι των «αιωνίων» της Λεωφόρου ξεχώρισε από το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» έφτασαν σε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό και διατήρησαν την απόσταση των τριών βαθμών πίσω από τον ΠΑΟΚ, έχοντας παράλληλα έναν λιγότερο από την 2η ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους έχασαν πολύτιμο έδαφος, καθώς πλέον βρίσκονται στο -9 από την κορυφή, με την ομάδα του Καρβαλιάλ να μένει πλέον πολύ πίσω στη μάχη του τίτλου, καθώς απομένουν πέντε αγωνιστικές για τη λήξη της κανονικής διάρκειας.

Ο ΠΑΟΚ από την άλλη κατάφερε να φύγει με ένα τεράστιο διπλό από το Περιστέρι πετυχαίνοντας δύο γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα και διατήρησε έτσι την πρώτη του θέση και την απόσταση των δύο βαθμών από την ΑΕΚ που δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια, επικρατώντας με 4-2.

Διαβάστε περισσότερα

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X