Οτσάλ: «Στόχος το final-4 και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα»

Εικόνες από το Άρης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιουνούς Οτσάλ αναφέρθηκε στη νίκη επί του Άρη αλλά και τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε το καθήκον της στη Θεσσαλονίκη επικρατώντας με 3-1 σετ του Άρη.

Η «Ένωση» έδειξε πολύ καλά στοιχεία στα τρία τελευταία σετ επιβεβαιώνοντας τις μεγάλες της δυνατότητες. Στο ντεμπούτο της με την φανέλα της ΑΕΚ, η Γιοβάνα Τσίρκοβιτς άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και είναι δεδομένο πως σταδιακά θα «δέσει» περισσότερο με την υπόλοιπη ομάδα. Ο προπονητής του «Δικεφάλου» με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Άρη στάθηκε στην τακτική που άλλαξε και οδήγησε την ομάδα στη νίκη αλλά και στις αλλαγές που έγιναν στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως στόχος για την ΑΕΚ παραμένει η πρόκριση της στο Final-4 του Κυπέλλου όπου θα υπερασπιστεί τον τίτλο της και φυσικά να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα στα πλέι οφ: «Ξεκίνησε δύσκολα το παιχνίδι και αργήσαμε να προσαρμοστούμε. Στην συνέχεια αλλάξαμε κάποια τακτικά πράγματα και δούλεψε. Χαιρόμαστε για το τρίποντο και θέλω να συγχαρώ τις αθλήτριές μου που ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του αγώνα. Χρειάστηκε να κάνουμε κάποιες αλλαγές και πρέπει να τις βάλουμε όλες στο παιχνίδι μας. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο και είπαμε να κάνουμε μερικές αλλαγές και ευχαριστώ τον κ. Αλεξίου που μας τις υλοποίησε. Ο στόχος μας παραμένει το φάιναλ-4 του κυπέλλου και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλος το πρωτάθλημα». Η αποστολή επέστρεψε το Σάββατο το βράδυ από τη Θεσσαλονίκη και χθες οι «κιτρινόμαυρες» είχαν ρεπό για να ξεκουραστούν πριν επιτρέψουν σήμερα στις προπονήσεις.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X