Πλησιάζει στον πάγκο της εθνικής Αιγύπτου ο Ρενάρ

Πλησιάζει στον πάγκο της εθνικής Αιγύπτου ο Ρενάρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλα δείχνουν ότι ο Ερβέ Ρενάρ θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου.
Ο Πορτογάλος προπονητής της Αιγύπτου, Ρούι Βιτόρια, θα αποτελέσει παρελθόν, μετά τον αποκλεισμό στους «16» του κυπέλλου Αφρικής. Οι επτά φορές πρωταθλητές της «μαύρης» ηπείρου έχασαν με 8-7 στα πέναλτι από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, έπειτα την ισοπαλία 1-1 μετά την παράταση.

Η Αίγυπτος δεν πέτυχε ούτε μία νίκη στη διοργάνωση, φτάνοντας στη φάση των νοκ άουτ με τρεις ισοπαλίες 2-2 στον όμιλό της, και η ομοσπονδία της χώρας έχει αποφασίσει να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Βιτόρια και είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ρενάρ.

Ο 55χρονος Γάλλος τεχνικός, που είναι στον πάγκο της εθνικής ομάδας γυναικών της χώρας του, από το 2019, ως το 2023, είχε αναλάβει τα ηνία της εθνικής Σαουδικής Αραβίας, οδηγώντας τη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Επίσης έχει προπονήσει την εθνική της Ζάμπια, αλλά και εκείνες της Ακτής Ελεφαντοστού, του Μαρόκου, της Ανγκόλας και της Γκάνας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X