Φαν Ντάικ: «Παίρνω πάνω μου την ευθύνη, θα δουλέψω πιο σκληρά»

Φαν Ντάικ: «Παίρνω πάνω μου την ευθύνη, θα δουλέψω πιο σκληρά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, τονίζοντας ότι πρέπει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πραγματικά όλο αυτό που έγινε εδώ ήταν πολύ άσχημο. Πραγματικά με πληρώνει. Νιώθω πολύ άσχημα γι’ αυτά τα λάθη που έκανα και γενικότερα έγιναν. Η Άρσεναλ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Ειδικά σε αυτό το ματς. Πίεζαν πολύ ψηλά και δεν μας άφησαν πολλά περιθώρια και ήταν πιο εύκολο για εμάς να υποπέσουμε σε κάποιο λάθος.

Παρόλα αυτά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Σκοπός μου είναι να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά από αύριο κιόλας για να είμαι σίγουρος ότι από εδώ και πέρα δεν θα γίνονται τόσα πολλά και τόσα εύκολα λάθη».

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X