ΑΕΚ: Ισοφάρισε ρεκόρ του Ντέμη ο Πόνσε με 7 γκολ σε τρία ματς!

ΑΕΚ: Ισοφάρισε ρεκόρ του Ντέμη ο Πόνσε με 7 γκολ σε τρία ματς!
Photo Credits: INTIME

Εκπληκτικές επιδόσεις του επιθετικού της ΑΕΚ που σκοράρει ασταμάτητα πλέον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επίθεση της ΑΕΚ έχει βρει… ρυθμό, με τους Έκι Πόνσε και Λιβάι Γκαρσία να σκοράρουν ακατάπαυστα όταν αγωνίζονται το τελευταίο διάστημα και κάνουν τον Ματίας Αλμέιδα να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ο Εζέκιελ Πόνσε από τη στιγμή που του πιστώθηκε ΚΑΙ το πρώτο γκολ χθες, δηλαδή σημείωσε δύο απέναντι στον Αστέρα, έφτασε τα επτά τέρματα στους τρεις τελευταίους αγώνες της ΑΕΚ, καθώς είχε χατ-τρικ απέναντι στον Ατρόμητο και δύο γκολ κόντρα στον ΟΦΗ.


Ο τελευταίος παίκτης της «Ένωσης» που είχε καταφέρει να μετρήσει επτά γκολ σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος ήταν ο Ντέμης Νικολαΐδης πριν από 27 χρόνια.


Τότε είχε σημειώσει πέντε γκολ στις 23 Φεβρουαρίου του 1997 και στο 6-1 επί της Καλαμάτας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ είχε σκοράρει από μία φορά στα ματς με Απόλλωνα Σμύρνης (1-2) και Αθηναϊκό (6-1) που ακολούθησαν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X