ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων που έπαιξαν απέναντι στον Αστέρα

Εικόνες από το ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Νέας Φιλαδέλφειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε ένα σούπερ πρώτο ημίχρονο και ένα πολύ καλό ματς γενικώς και σκόρπισε τον Αστέρα Τρίπολης με 4-2. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι του παιχνιδιού της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τσίτσαν Στάνκοβιτς: Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού ήταν θεατής καθώς δεν απειλήθηκε. Δέχθηκε ένα γκολ από πέναλτι και ένα ακόμα στο 90’ από εκτέλεση εξ επαφής που ήταν αδύνατον να αντιδράσει. Κατά τα άλλα στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς απλώς παρακολουθούσε καθώς δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Βεντάντ Ραντόνια: Δεύτερο ματς βασικός και μάλιστα πολύ καλύτερος τακτικά σε σχέση με το προηγούμενο. Γενικώς έκανε πολύ καλό ματς. Με σωστά ανεβάσματα από την πλευρά του, καλές συνεργασίες με τον Ελίασον και σωστές αμυντικές προσπάθειες. Από τους καλύτερους της ΑΕΚ.

Σίμος Μήτογλου: Μπορεί να έκανε το πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά σ’ όλο το υπόλοιπο το παιχνίδι είχε εξαιρετική παρουσία. Έβγαινε πρώτος πάνω στην μπάλα και κέρδισε και τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες, απέναντι μάλιστα σ’ έναν δύσκολο φορ όπως ο Μιριτέλο. Ενώ είχε και ένα καθοριστικό σωτήριο τάκλιν σε μια αντεπίθεση του Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο.

Άλεξ Κάλενς: Έδωσε και αυτός πολλές προσωπικές μονομαχίες. Τ ις περισσότερες τις κέρδισε, ενώ έπαιρνε και σωστές θέσεις στην άμυνα της ΑΕΚ. Προσπάθησε με την μπάλα στα πόδια να βοηθήσει και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τα μετόπισθεν.

Σταύρος Πήλιος: Για ένα ακόμα παίχνίδι βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας. Και με εξαίρεση ένα λάθος που έκανε σε μια προσπάθεια για να απομακρύνει την μπάλα στο πρώτο ημίχρονο, γενικώς έκανε ξανά μια πολύ πειστική εμφάνιση. Με σωστά ανεβάσματα από την πλευρά του και συνεργασίες και δυναμισμό στις προσωπικές μονομαχίες.

Ορμπελίν Πινέδα: Αυτή την φορά δεν είχε δίπλα του στα χαφ κάποιον πιο καθαρόαιμο κόφτη. Επομένως θα έπρεπε να κάνει ουσιαστικά δυο διαφορετικές δουλειές μέσα στο γήπεδο. Και ανασταλτικά και δημιουργικά. Τα έκανε και τα δυο πολύ καλά.

Πέτρος Μάνταλος: Έπρεπε και αυτός να προσαρμοστεί στα δεδομένα της μεσαίας γραμμής χωρίς καθαρόαιμο κόφτη. Βοήθησε και αυτός πολύ στην ανασταλτική λειτουργία, ενώ πήρε και πολλές πρωτοβουλίες με την μπάλα στα πόδια του. Και είχε ορισμένες πολύ καλές εμπνεύσεις με την μπάλα στα πόδια του. Έδινε ρυθμό, έχει και την ασίστ στο γκολ του Γκαρσία, έχει και το κόρνερ από το οποίο ήρθε το γκολ που πιστώθηκε στον Πόνσε.

Στίβεν Τσούμπερ: Καλό ματς από τον αρχηγό της ΑΕΚ. Πολύ κινητικός χωρίς την μπάλα στα πόδια του. Ενώ όταν είχε κατοχή, βοήθησε πολύ ώστε να μπορέσει η ΑΕΚ να έχει μια εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας.

Νίκλας Ελίασον: Μετά από καιρό έκανε σούπερ ματς ο Σουηδός ακραίος επιθετικός. Έδωσε την ασίστ για το δεύτερο γκολ του Πόνσε, έκανε την σέντρα από την οποία προήλθε το αυτογκολ του Τσουκάνοβιτς. Και γενικώς ήταν πολύ επιδραστικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ, είτε από δεξιά, είτε ακόμα και από αριστερά.

Νορντίν Άμραμπατ: Καλό ματς και για τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό. Ξεκίνησε ως αριστερός ακραίος και στη συνέχεια μετακινήθηκε δεξιά. Πήρε μπάλες στα πόδια του, πήρε καλές πρωτοβουλίες, είχε καλές συνεργασίες. Όλα αυτά μέχρι να δείχνει να ξεμένει από δυνάμεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Έκι Πόνσε: Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικός. Μπήκε στην φάση του πρώτου γκολ που πρώτος πήρε την κεφαλιά και τελικά δικαίως του πιστώθηκε και το τέρμα. Και είχε όλο δικό του δεύτερο γκολ της ΑΕΚ με κεφαλιά δυναμίτη. Πολύ κινητικός, πολύ επιδραστικός για ακόμα μια φορά.

Πάολο Φερνάντες: Μπήκε κεφάτος στο παιχνίδι και πήρε και αρκετές μπάλες στα πόδια του. Προσπάθησε να κάνει μαγικά με την μπάλα. Τα περισσότερα δεν του βγήκαν και έχανε την μπάλα, ενώ αμελούσε και τις καλύψεις στην άμυνα.

Λιβάι Γκαρσία: Από την στιγμή που μπήκε στο ματς ως αλλαγή, μπήκε πρώτα σε δυο φάσεις και έχασε δυο τεράστιες ευκαιρίες για να σκοράρει. Όμως η τρίτη ήταν και φαρμακερή καθώς πέρασε ακόμα και τον τερματοφύλακα και σκόραρε.

Σέρχιο Αραούχο: Μπήκε για να παίξει σε ρόλο ελεύθερο πίσω από τον φορ. Πολύ κεφάτος, με πολύ τρέξιμο, πολύ πρέσινγκ αλλά και προσπάθειες για καλές συνεργασίες κυρίως με τον Γκαρσία.

Ρόμπερτ Λιούμπισιτς: Ντεμπούτο έκανε μετά από μόλις τρεις μέρες προπονήσεων. Έπαιξε ως οκτάρι στην μεσαία γραμμή, είχε διάθεση, ήταν πολύ κινητικός. Και κυρίως είχε εξαιρετικές κινήσεις χωρίς την μπάλα στα πόδια, εξ ου και λίγο έλειψε να βρεθεί σε θέση βολής, καθώς χώθηκε τρεις φορές μέσα στην περιοχή.

Κώστας Γαλανόπουλος: Επέστρεψε και αυτός μετά από καιρό στην ενδεκάδα. Είχε τρεξίματα, κάλυψε χώρους, πίεσε σωστά πάνω στην αντίπαλη μπάλα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X