ΑΕΚ - Διομήδης Άργους 30-24 (ΤΕΛΙΚΟ)

Με καρδιά πρωταθλήτριας η ΑΕΚ, «τσάκισε» (25-28) τον Ολυμπιακό στην Ηλιούπολη - Μάγκικη πρόκριση στο κύπελλο, με εκπληκτικό Τέπερ!
Photo Credits: INTIME

Παρακολουθήστε ζωντανά τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Διομήδη Άργους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τη θριαμβευτική πρόκριση στα Προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΑΕΚ στρέφει ξανά την προσοχή της στο πρωτάθλημα όπου σήμερα στις 16:30 υποδέχεται τον Διομήδη Άργους στο «Γ. Κασιμάτης» για την 13η αγωνιστική της Handball Premier.

Οι «κιτρινόμαυροι» παραμένουν προσγειωμένοι και αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα το κάθε παιχνίδι με στόχο φυσικά να «χτίσουν» ένα σημαντικό σερί νικών που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν ξανά την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια και το πλεονέκτημα έδρας. Ακολουθεί άλλωστε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Ηλιούπολη για την 14η αγωνιστική όπου η ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια ακόμη νίκη και γιατί όχι την διαφορά των 5 γκολ που θα την φέρει στην κορυφή από την επόμενη κιόλας εβδομάδα.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X