Έκανε πρόταση στον Κωστάκη τον Μανωλά η Σαλερνιτάνα και περιμένει απάντηση (ΦΩΤΟ)

Έκανε πρόταση στον Κωστάκη τον Μανωλά η Σαλερνιτάνα και περιμένει απάντηση (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η Σαλερνιτάνα κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Κώστα Μανωλά και θα περιμένει μέχρι τη Δευτέρα την απάντηση του Έλληνα στόπερ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η Βερόνα να είχε τον πρώτο λόγο και να συζητούσε με τον Κώστα Μανωλά, ωστόσο η Σαλερνιτάνα φέρεται να βρίσκεται κοντά στο «κόλπο γκρόσο» και στη μεγάλη ανατροπή.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία, η ομάδα όπου πλέον αγωνίζεται και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον άλλοτε κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού και θα περιμένει την τελική απάντηση μέχρι τη Δευτέρα. Η Σαλερνιτάνα φέρεται να προσφέρει 500.000 ευρώ για το ερχόμενο εξάμηνο, καθώς και διετές συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Στο στρατόπεδο της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Μανωλάς θα πει το «ναι», καθώς στον σύλλογο βρίσκεται και ο Βάλτερ Σαμπατίνι με τον οποίο ο Έλληνας στόπερ συνεργάστηκε στη Ρόμα.

Δείτε το tweet:

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X