Μανωλάς: Η Σαλερνιτάνα περιμένει μέχρι την Δευτέρα την απάντησή του, αισιοδοξία για το deal

Μανωλάς: Η Σαλερνιτάνα περιμένει μέχρι την Δευτέρα την απάντησή του, αισιοδοξία για το deal
Photo Credits: INTIME

Η Σαλερνιτάνα ξεπέρασε στο σπριντ την Βερόνα και δείχνει να έχει εκείνη τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Μανωλάς βρέθηκε για αρκετές ημέρες στο στόχαστρο της Βερόνα, που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως έμεινε ελεύθερος από την Αλ Σαρζά στα μέσα Ιανουαρίου, ωστόσο άλλη είναι η ομάδα της Serie A που μοιάζει αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στην pole position για να τον κάνει δικό της.

Αυτή είναι η Σαλερνιτάνα, με ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πως η πρότασή της εξετάζεται με ενδιαφέρον από τον έμπειρο στόπερ, από τη στιγμή που στην ομάδα του Σαλέρνο εργάζεται ως γενικός διευθυντής ο Βάλτερ Σαμπατίνι, άνθρωπος με τον οποίο έχει εξαιρετική σχέση ο Μανωλάς από την εποχή της συνύπαρξής τους στην Ρόμα (ήταν ποδοσφαιρικός διευθυντής των τζαλορόσι).

Η πρόταση μάλιστα που έχει δεχτεί ο άλλοτε μπακ των Ρόμα και Νάπολι είναι δελεαστική, αφού πέρα από τις 500.000 ευρώ που θα λάβει μέχρι το τέλος της σεζόν, έχει τη δυνατότητα να υπογράψει κατόπιν διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 1 εκατομμυρίου ευρώ αν η Σαλερνιτάνα μείνει στην κατηγορία, ενώ θα προστεθούν και μπόνους που θα αφορούν τις συμμετοχές του και αποτελέσματα της ομάδας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, υπάρχει αισιοδοξία στους ανθρώπους της ομάδας πως θα καταφέρουν να αποσπάσουν το «si» του Μανωλά, με την απάντησή του να αναμένεται το αργότερο μέχρι το βράδυ της Δευτέρας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X