«Καταραμένη» έδρα το Περιστέρι για τον ΠΑΟΚ: Δεν έχει κερδίσει εκτός τον Ατρόμητο από το 2019!

«Καταραμένη» έδρα το Περιστέρι για τον ΠΑΟΚ: Δεν έχει κερδίσει εκτός τον Ατρόμητο από το 2019!
Photo Credits: INTIME

Δείτε τα στατιστικά που αφορούν το σημερινό παιχνίδι Ατρόμητος-ΠΑΟΚ, όπως τα παρουσιάζει η ιστοσελίδα της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (20:30, Novasports Prime), όπου η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εδώ και πέντε χρόνια. Συγκεκριμένα, από τον Σεπτέμβριο του 2019!

Χωρίς νίκη φιλοξενούμενου έχουν ολοκληρωθεί οι οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έχει επικρατήσει στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια του και ο Ατρόμητος στα τρία τελευταία που ήταν γηπεδούχος είχε μια ισοπαλία και δύο νίκες.

Το τελευταίο διπλό είχε σημειωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2019 όταν ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-2 στο Περιστέρι. Τα γκολ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης σημείωσαν οι Άκπομ, Λέο Μάτος και Κρέσπο, ενώ για τον Ατρόμητο είχε βρει δύο φορές δίχτυα ο Βέλλιος.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί συνολικά 26 φορές, με πρώτη από αυτές στο μακρινό 1972, όταν στις 26 Νοεμβρίου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Σαράφη και Αποστολίδη. Ο ΠΑΟΚ είχε πέντε νίκες σε ισάριθμες επισκέψεις του στην Αθήνα κόντρα στον Ατρόμητο για την πρώτη περίοδο παρουσίας της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Στέλιος Σφανιανάκης ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκόραρε δύο γκολ στην ίδια αναμέτρηση για τον Ατρόμητο το 2007, ενώ ο Σταύρος Σαράφης και ο Γιώργος Κούδας το είχαν καταφέρει από το 1976 για τον ΠΑΟΚ στην ευρύτερη νίκη του επί του Ατρομήτου εκτός έδρας, με σκορ 6-1.

Οι Βέλλιος και Κουλούρης είναι οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν σημειώσει ζεύγος γκολ σε αναμέτρηση που έγινε στο Περιστέρι, ενώ ο Ευθύμης Κουλούρης είναι και ο μόνος που έχει σκοράρει και για τις δύο ομάδες σε αναμέτρηση Ατρόμητος – ΠΑΟΚ.

26 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
7 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
9 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ
10 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ
ΓΚΟΛ: 28-35

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X