Κρίσταλ Πάλας: Ο Άντερσεν συγκρούστηκε με οπαδούς της ομάδα μετά την ήττα από την Μπράιτον

Κρίσταλ Πάλας: Ο Άντερσεν συγκρούστηκε με οπαδούς της ομάδα μετά την ήττα από την Μπράιτον
Photo Credits: INTIME

Η Κρίσταλ Πάλας γνώρισε την ήττα με 4-1 από την Μπράιτον, με τους οπαδούς της ομάδας να έρχονται αντιμέτωποι με τους παίκτες μετά τη λήξη του αγώνα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπράιτον κυριάρχησε στο «Amex» και επικράτησε με 4-1 της Κρίσταλ Πάλας, με τα γκολ των Ντανκ, Χίνσελγουντ, Φακούντο Μπουονανότε και Ζοάο Πέδρο να σφραγίζουν την εμφατική νίκη της ομάδας του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι.

Με αυτή την ήττα η Κρίσταλ Πάλας έμεινε στην 14η θέση της βαθμολογίας και πολύ κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, γεγονός που έκανε του οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στο πλευρό της να εκφράζουν την οργή τους στους παίκτες.

Μάλιστα στα πλάνα μετά τη λήξη του αγώνα, φαίνεται πως ο Γιόακιμ Άντερσεν να αντιμετωπίζει μια ομάδα εξαγριωμένων υποστηρικτών πριν απομακρυνθεί από τον βοηθό προπονητή, ενώ ο δημοσιογράφος Έντμουντ Μπρακ, επιβεβαίωσε το γεγονός πως ο Άντερσεν δεν ήταν ο μόνο ποδοσφαιριστής που συγκρούστηκε με τους οπαδούς.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X