Ήττα στις λεπτομέρειες για την ΑΕΚ Κ19 - Έχασε με 1-2 από τον Αστέρα Τρίπολης

Ήττα στις λεπτομέρειες για την ΑΕΚ Κ19 - Έχασε με 1-2 από τον Αστέρα Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Η Κ19 της ΑΕΚ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 1-2 από την αντίστοιχη του Αστέρα Τρίπολης στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με σκορ 1-2 από τον Αστέρα Τρίπολης σε αγώνα της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2023-24 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις Athens LifeTech Park στα Σπάτα.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και προηγήθηκαν με 0-2. Το σκορ άνοιξε στο 32′ ο Τηλαβεριδης, ενώ στο 38′ ήρθε το δεύτερο γκολ από τον Χριστόπουλο μετά από εκτέλεση κόρνερ (λάθος υπόδειξη του βοηθού, καθώς η μπάλα είχε βγει άουτ).

Η ΑΕΚ αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσε στο 59′ με τον Αντώνη Γεωργέα μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Λεονάρντο Μούτσα, και πίεσε στη συνέχεια για την ισοφάριση. Το 1-2 δεν άλλαξε, αν και στις καθυστερήσεις χάθηκαν δύο καλές ευκαιρίες από τον αρχηγό Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο που στα τελευταία λεπτά είχε περάσει στην επίθεση.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Καλλιάρος, Σβίγκος, Αντωνόπουλος, Χριστακόπουλος, Χατζηνικολάου, Κρουσελνίτσκι, Κολιμάτσης, Μούτσα (65′ Παλαιολόγου) Ανδρικόπουλος (75′ Γιαννούλης) Γεωργέας (65′ Βασίλας) Κοντορουχάς (84′ Διαμαντόπουλος).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X