Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League (3/2)

Τι παίζουμε σήμερα - Προγνωστικά Premier League (3/2)

Με πέντε ματς ανοίγει η αυλαία στην Premier League και τα προγνωστικά μας θα επικεντρωθούν σε Μπράιτον και Νιούκαστλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φουλ δράση και στην Premier League με την αυλαία να ανοίγει με πέντε ματς, ωστόσο εμείς στα προγνωστικά μας θα επικεντρωθούμε σε δύο ματς.

Στα προγνωστικά μας στην Premier League, λοιπόν, θα ασχοληθούμε με τα ζευγάρια Νιούκαστλ – Λούτον και Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας.

  • Δεν έχει τρίποντο στις τελευταίες πέντε συναντήσεις της με την Μπράιτον η Κρίσταλ Πάλας (0-4-1)
  • Η ήττα με 1-0 από τη Λούτον στον πρώτο γύρο ήταν η μόνη απέναντι σε ομάδα που ανέβηκε στην Premier League για τη Νιουκάστλ εδώ και 17 παιχνίδια (9-7-1).

Όπως προαναφέραμε η Premier League περιλαμβάνει 5 ματς στο πρόγραμμα της και θα ξεκινήσουμε με τα γκολ στο Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας.

Θα πάμε με το G/G στο ζευγάρι βασιζόμενη και στη μέτρια προϊστορία των «γλάρων» κόντρα στους Λονδρέζους. Μόνο μία νίκη έχει στα τελευταία εννέα παιχνίδια της απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας η Μπράιτον για την Premier League. Ήταν το περσινό 1-0, όταν απολύθηκε ο Πατρίκ Βιεϊρά.

Τόσο η Μπράιτον όσο και η Κρίσταλ Πάλας εμφανίζουν αμυντικές αδυναμίες. Ενώ στην επίθεση αμφότερες είναι ικανές και μπορούν να βρουν γκολ. Η επιλογή πληρώνει στο 1.77 στην Betshop και θα την πικάρουμε.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X