Ντέμης για Λιούμπισιτς: «Άδικο να σχετίζεται η μεταγραφή με τη δολοφονία του Μιχάλη - Πήγε να μας αποκλείσει μόνος του!» (VIDEO)

Ντέμης για Λιούμπισιτς: «Άδικο να σχετίζεται η μεταγραφή με τη δολοφονία του Μιχάλη - Πήγε να μας αποκλείσει μόνος του!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε στην απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς και τη σοβαρή ενίσχυση της ΑΕΚ με την απόκτησή του μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα στην εκπομπή τους «Fair Play», επικαλέστηκε τις εμφανίσεις του 24χρονου χαφ στα ματς με τη Ντινάμο και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «πήγε να μας αποκλείσει μόνος του».

Αφού τόνισε λοιπόν ότι πρόκειται για πολύ καλό παίκτη και μια σωστή κίνηση από τους «κιτρινόμαυρους», απάντησε και για τη σύνδεση που γίνεται από κάποιους με τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη.

Εκφράζοντας την άποψη πως δεν έχει σχέση η μεταγραφή με το θλιβερό γεγονός, ότι δεν πρέπει να εμπλέκεται η βία με τους ποδοσφαιριστές και είναι άδικο για τον παίκτη να τον ακουμπά αυτή η κουβέντα.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X