Κλοπ: «Δεν ξέρω εάν θα αγωνιστεί ο Νούνιες στο Emirates»

Κλοπ: «Δεν ξέρω εάν θα αγωνιστεί ο Νούνιες στο Emirates»
Photo Credits: INTIME

Όλα όσα είπε ο Κλόπ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πρωτοπόρος Λίβερπουλ θα μπορούσε να αγωνιστεί χωρίς τον επιθετικό Ντάρβιν Νούνιες στη κρίσιμη αναμέτρησή της στην Premier League με την Άρσεναλ (4/2), δήλωσε  σήμερα (2/2) ο Γιούργκεν Κλοπ.

Η Λίβερπουλ νίκησε την Τσέλσι με 4-1 την Τετάρτη και ο Νούνες έπαιξε και στα 90 λεπτά, αλλά ο Κλοπ είπε ότι αποχώρησε από το γήπεδο με προστατευτική μπότα στη συνέχεια.

«Δεν ξέρω αν ο Ντάρβιν  είναι διαθέσιμος ή όχι γιατί μετά από 20 λεπτά κάποιος πάτησε το πόδι του και ήταν πολύ οδυνηρό», είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους ενόψει του αγώνα της Κυριακής στο Emirates.

«Έβγαλε το παπούτσι μόνο μετά το παιχνίδι γιατί δεν ήθελε να το δει πριν, ήξερε ότι κάτι υπήρχε, οπότε έφυγε από το γήπεδο με μία προστατευτική μπότα. Τίποτα δεν έσπασε, η ακτινογραφία είναι καθαρή, αλλά είναι πρησμένο το πόδι του. Πρέπει να δούμε αν μπορεί να αγωνιστεί», πρόσθεσε.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X