Παπαδιονυσίου στο enwsi.gr: «Ο νέος προπονητής άλλαξε την ψυχολογία μας - Πάμε για το νταμπλ»

Εικόνες από το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο πίβοτ της ΑΕΚ μίλησε για τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την έλευση του νέου προπονητή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε ένα καθοριστικό βήμα προς την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο κλειστό της Ηλιούπολης.

Η «Ένωση» έκανε στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο τις κινήσεις που έπρεπε και η ομάδα εμφανίζεται πλέον αισθητά βελτιωμένη και ικανή για να κατακτήσει τους δύο εγχώριους τίτλους. Η έλευση του νέου προπονητή, Φρεντερίκ Μπουζόν δείχνει να έχει αλλάξει ήδη το κλίμα στην ομάδα αλλά και την αυτοπεποίθηση των παικτών μέσα στο γήπεδο.

Σε αυτό στάθηκε και ο Τάσος Παπαδιονυσίου με δηλώσεις του στο enwsi.gr μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού.
Συγκεκριμένα ο πίβοτ της ΑΕΚ τόνισε: «Με την έλευση του νέου προπονητικού team και των νέων παιχτών οι ομάδα προσπαθεί να αλλάξει χαρακτήρα και ταυτότητα. Προσπαθούμε να αφομοιώσουμετην φιλοσοφία και τις νέες τακτικές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την νίκη μας και ιδιαίτερα μέσα στην έδρα του κυρίου αντιπάλου μας τα τελευταία χρόνια. Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά για εμάς. Πλέον μπορούμε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις και τους 2 τίτλους. Πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα και αυτή η νίκη πιστεύω ότι μας  συσπειρώνει όλους».
Σε ερώτηση για το αν αυτή η νίκη τους έκανε να πιστέψουν ξανά στις δυνάμεις του σχολίασε: «Η αυτοπεποίθηση μας έχει ανέβει με το ερχομό του νέου προπονητή δουλεύουμε καλά. Είναι σημαντικό που αυτό βγήκε και στο γήπεδο όλη αυτή η θετική ενέργεια μας βοήθησε να κερδίσουμε ένα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X