ΑΕΚ: Έκοψαν την πίτα τους οι ακαδημίες Futsal στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Έκοψαν την πίτα τους οι ακαδημίες Futsal στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι ακαδημίες Futsal της ΑΕΚ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στην «Βυζαντινή Γωνιά»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Σάββατο (27/01) η Νέα Φιλαδέλφεια γέμισε με παιδικές φωνές και κιτρινόμαυρες στολές με την ακαδημία Futsal της ΑΕΚ να κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο γνωστό «κιτρινόμαυρο» μαγαζί «Νέα Βυζαντινή Γωνιά» που κάθε φορά αγκαλιάζει τα παιδιά της ΑΕΚ με ζεστασιά. Στο χώρο βρέθηκε ο νέος δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας, Ιωάννης Τομπούλογλου, που τιμήθηκε από τον Υπεύθυνο των τμημάτων, Νίκο Ζιάκα, και ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλα  τα παιδιά, καθώς και να γυρίσει η Ακαδημία της ΑΕΚ στο σπίτι της στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο προπονητής της ανδρικής ομάδας, Άγγελος Εμανουηλίδης, καθώς και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας, Χρήστος Χριστόπουλους.

Παράλληλα, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στο ανδρικό τμήμα για τις κατακτήσεις του Κυπέλλου και του Super Cup, καθώς και τιμητική πλακέτα στο γυναικείο τμήμα για το τρεμπλ του 2023.

Όλα τα παιδιά της ΑΕΚ πήραν μετάλλια για τις επιτυχίες που πέτυχαν τη χρονιά που πέρασε, ενώ επίσης δόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε όλους τους προπονητές για το εξαιρετικό έργο που δημιουργούν. Στο κλείσιμο αυτής της όμορφης βραδιάς κληρώθηκαν πολλά δώρα για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους της Ακαδημίας Futsal και ολοι μαζί φώναξαν δυνατά καλή χρονιά και έδωσαν ραντεβού στα γήπεδα.

Η ΑΕΚ ευχαριστεί τη «Νέα Βυζαντινή Γωνιά» στη Νέα Φιλαδέλφεια, το «Στέκι του Ανδρέα» στο Χαλάνδρι, το εστιατόριο «Πλάτανος» στα Μελίσσια, τις «5 Γύρες» στην Αγία Παρασκευή, τους «Ψαρομεζέδες» στο Μοσχάτο και το ξενοδοχείο «Venus de Milo» στη Μήλο, για τα δώρα που πρόσφεραν για τις κληρώσεις.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση

ΑΕΚ: Έκοψαν την πίτα τους οι ακαδημίες Futsal στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Έκοψαν την πίτα τους οι ακαδημίες Futsal στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Έκοψαν την πίτα τους οι ακαδημίες Futsal στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Έκοψαν την πίτα τους οι ακαδημίες Futsal στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Έκοψαν την πίτα τους οι ακαδημίες Futsal στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Έκοψαν την πίτα τους οι ακαδημίες Futsal στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Έκοψαν την πίτα τους οι ακαδημίες Futsal στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ)

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X