ΑΕΚ: Αυτά είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Αυτά είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πήρε τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς με το αγωνιστικό προφίλ και τα χαρακτηριστικά του 24χρονου χαφ να παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, o Ρόμπερτ Λιούμπισιτς έρχεται από την Αυστρία με καταγωγή από την Κροατία, είναι 24 χρόνων, με  ύψος 1,78, και η ΑΕΚ είναι η τέταρτη επαγγελματική του ομάδα μετά από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την Ραπίντ Βιέννης και την Σεντ Πέλτεν.

Το καλό του πόδι είναι το αριστερό και είναι ένας παίκτης πολυεργαλείο, κάτι που ”ζητάει” ο Ματίας Αλμέιδα από τους παίκτες του.

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή σε καλή ηλικία με μεταπωλητική αξία, και έναν παίκτη που πίεσε για να γίνει η μετεγγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Οι θέσεις οι οποίες αγωνίζεται είναι κυρίως στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τόσο ως αμυντικός μέσος (θέση 6) εσωτερικός κεντρικός μέσος(θέση 8) αλλά έχει τα χαρακτηριστικά να παίξει και πιο ψηλά αν χρειαστεί και σαν επιτελικός μέσος (θέση 10). Όμως το οξύμωρο είναι ότι σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο που βρέθηκε στην Ντιναμο Ζάγκρεμπ, αγωνίστηκε κυρίως ως αριστερό μπακ.

ΑΕΚ: Αυτά είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς (ΦΩΤΟ)

Στις 282 επίσημες συμμετοχές του τις περισσότερες συμμετοχές τις έχει ως κεντρικός μέσος με 85 και κατόπιν ως αριστερό μπακ με 45. Ακολουθεί ο πίνακας αναλυτικά σε θέσεις και συμμετοχές.

ΑΕΚ: Αυτά είναι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς (ΦΩΤΟ)

Σε 282 συμμετοχές έχει 29 γκολ και 33 ασίστ, 30 κίτρινες 2 δεύτερες κίτρινες και 2 απευθείας κόκκινες.

Την φετινή σεζόν έχει 27 συμμετοχές σε Κροατία και Ευρώπη με 2 γκολ και 4 ασιστ.

Στο πρωτάθλημα της Κροατίας είχε 1 σουτ ανά παιχνίδι, 60 επαφές ανά παιχνίδι, 1 key pass ανά παιχνίδι, 83% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις με 38 ανά παιχνίδι, τις 25,6 στο επιθετικό τρίτο. 1 τάκλιν ανά παιχνίδι, 4,2 ανακτήσεις μπάλας ανά αγώνα και 48% κερδισμένες μονομαχίες.

Διαβάστε περισσότερα

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X