ΑΕΚ: Το πρώτο «δείγμα» από τον Λιούμπισιτς στα Σπάτα: Ντελικάτος χαφ, έτοιμος και δίδυμο με Γιόνσον

ΑΕΚ: Το πρώτο «δείγμα» από τον Λιούμπισιτς στα Σπάτα: Ντελικάτος χαφ, έτοιμος και δίδυμο με Γιόνσον
Photo Credits: INTIME

Η πρώτη προπόνηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στην ΑΕΚ και το «δείγμα» που έδωσε στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς ήρθε το μεσημέρι της Τετάρτης, υπέγραψε το απόγευμα το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και το πρωί της Πέμπτης (1/2) πήγε στα Σπάτα με το πρώτο «δείγμα» που έδωσε να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους της Ένωσης.

Η ΑΕΚ επισημοποίησε την Τετάρτη (31/1) τη μεγάλη μεταγραφή του Λιούμπισιτς και την Πέμπτη στα Σπάτα οι άνθρωποι της ομάδας πήραν την πρώτη «γεύση» από τι εστί ο 24χρονος χαφ. Τι παίκτης είναι και πόση ποιότητα διαθέτει, ενώ φάνηκαν πράγματα και για την ετοιμότητά του.

Ο «Λιούμπο» έδειξε πως είναι ντελικάτος χαφ με ανάλαφρα πατήματα στο γήπεδο και μπόλικη ουσία στο παιχνίδι του. Οι μετρήσεις του ήταν εξαιρετικές και φάνηκε ότι είναι έτοιμος για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή, ενώ είχε ενδιαφέρον και η δοκιμή στο δίτερμα.

ΑΕΚ: Το πρώτο «δείγμα» από τον Λιούμπισιτς στα Σπάτα: Ντελικάτος χαφ, έτοιμος και δίδυμο με Γιόνσον

Άλλωστε, πρόκειται για έναν παίκτη ενεργό στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 1.870 αγωνιστικά λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις με δύο γκολ και τέσσερις ασίστ. Ενώ μόλις το περασμένο Σάββατο (27/1) έπαιξε ως αλλαγή στη νίκη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 0-1 επί της Ίστρα.

Πού έπαιξε και με ποιον δίδυμο στη μεσαία γραμμή κατά τη διάρκεια της προπόνησης; Έπαιξε για αρκετή ώρα «οκτάρι» με δίδυμο τον Γενς Γιόνσον να είναι κόφτης. Ενδιαφέρον όχι για το ματς με την Τρίπολη, με δεδομένο ως ο Δανός χαφ είναι εκτός από το ματς κόντρα στον Αστέρα, αλλά για τα προσεχή ματς που ακολουθούν εν απουσία, μάλιστα, του τραυματία, Νταμιάν Σιμάνσκι.

Και να θυμίσουμε ότι η σημερινή προπόνηση ήταν πολύ δυνατή, είχε ξανά δυνατά μαρκαρίσματα και ο «Λιούμπι» κατάλαβε αμέσως που… ήρθε και πόσο απαιτητική είναι η προπόνηση του Ματίας Αλμέιδα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X