Άρσεναλ: Ψάχνεται για Ράσφορντ το καλοκαίρι

Άρσεναλ: Ψάχνεται για Ράσφορντ το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Η Άρσεναλ δεν έχει αποκλείσει την περίπτωση του Μάρκους Ράσφορντ για το ερχόμενο καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Μάρκους Ράσφορντ είναι ένα από τα ονόματα που έχει την λίστα της η Άρσεναλ για την καλοκαιρινή ενίσχυση της ομάδας.

Η Άρσεναλ αναζητά τρόπους να βελτιώσει το επιθετικό της πρόβλημα και αναζητά παίκτες με εμπειρία και στενή σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα. Γι’ αυτό στο προσκήνιο ήρθε και πάλι το όνομα του Μάρκους Ράσφορντ.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες για όλους τους λάθος λόγους, καθώς έχασε μια προπόνηση της ομάδας λέγοντας πως ήταν άρρωστος, ενώ εκείνος είχε πιει πολύ το προηγούμενο βράδυ.

Το περασμένο καλοκαίρι, οι «κανονιέρηδες» είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του 29χρονου φορ, με τα ποσά που έπεσαν στο τραπέζι να είναι πάνω από 45 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, ο Ράσφορντ επέλεξε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Γιουνάιτεντ, υπογράφοντας συμβόλαιο έως το 2028. Ωστόσο, φέτος οι σχέσεις του με τον Τεν Χαγκ δεν είναι οι καλύτερες και δεν αποκλείεται να δει πιο θετικά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Άρσεναλ, εάν γίνει νέα πρόταση το καλοκαίρι.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X