Λυσάνδρου στους παίκτες του ΟΦΗ: «Αν είμαστε οικογένεια, τώρα είναι η στιγμή να το αποδείξουμε»

Λυσάνδρου στους παίκτες του ΟΦΗ: «Αν είμαστε οικογένεια, τώρα είναι η στιγμή να το αποδείξουμε»
Photo Credits: INTIME

Ο Μηνάς Λυσάνδρου μίλησε στους παίκτες, μετά τον αποκλεισμό του ΟΦΗ από τον Παναιτωλικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον αποκλεισμό από τον Παναιτωλικό, ο Μηνάς Λυσάνδρου πήγε στα αποδυτήρια του ΟΦΗ και μίλησε στους παίκτες, θέλοντας να δώσει το στίγμα για την επόμενη μέρα.

Σαφώς, υπήρχε απογοήτευση απ’ όλους με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ να τους λέει χαρακτηριστικά:

«Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι και απογοητευμένοι για τον αποκλεισμό αλλά κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν προσπαθήσατε.

Όσο σκληρό και δύσκολο κι αν είναι, από αυτή τη στιγμή έχουμε δύο επιλογές. Η μία να μαζέψουμε τη δύναμή μας, να καθαρίσουμε το μυαλό και τη ψυχή μας και να συνεχίσουμε με αυτοπεποίθηση κοιτώντας μπροστά κι η άλλη να μείνουμε κολλημένοι στο παρελθόν, να μείνουμε στον αποκλεισμό και στην χρονιά που δεν εξελίχθηκε όπως την περιμέναμε όλοι.

Παλέψατε σήμερα, προσπαθήσατε, όμως στο ποδόσφαιρο και ειδικά σε ένα αγώνα κυπέλλου, στο τέλος της ημέρας το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Κι αυτό δεν ήταν καλό.

Μην ξεχνάτε όμως ότι μόλις τελείωσε ο Ιανουάριος. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Σε δύσκολες στιγμές σαν αυτές αποδεικνύεται το ειδικό βάρος και το πόσο δεμένη ομάδα είμαστε.

Δεν λέω ότι είναι όλα καλά γιατί δεν είναι και σίγουρα είμαστε όλοι θυμωμένοι και απογοητευμένοι. Όμως πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να περάσουμε γρήγορα και δυνατοί στην επόμενη μέρα.

Μην κοιτάμε πίσω. Κοιτάμε μπροστά και αρχής γενομένης από την Κυριακή πάμε να κλείσουμε τη σεζόν με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Αν πραγματικά είμαστε οικογένεια, τώρα είναι η στιγμή να το αποδείξουμε».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X