ΑΕΚ: Ο Μπουζόν πανηγύρισε την πρόκριση επί του Ολυμπιακού μπροστά στον αετό στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Ο Μπουζόν πανηγύρισε την  πρόκριση επί του Ολυμπιακού μπροστά στον αετό στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ)

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Φρεντερίκ Μπουζόν βρέθηκε μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια και φωτογραφήθηκε μποστά στον αετό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φρεντερίκ Μπουζόν στο πρώτο του ντέρμπι στον πάγκο της ΑΕΚ πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος προπονητής έχει ήδη καταφέρει να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα και δείχνει να απολαμβάνει την κάθε του στιγμή στην ΑΕΚ. Η έλευση του είναι φανερό πως έχει αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας, έχει ανέβει η αυτοπεποίθηση της αλλά και η ηρεμία στην διάρκεια του αγώνα. Είναι ενδεικτικό πως ακόμα και χθες σε ένα ματς υψηλής έντασης δεν έχασε σε καμία στιγμή τον έλεγχο και φρόντισε να διατηρήσει και τους παίκτες του συγκεντρωμένους.

Μετά τον θρίαμβο στην Ηλιούπολη βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια και έβγαλε την φωτογραφία της νίκης μπροστά στον αετό έξω από το γήπεδο και έγραψε χαρακτηριστικά: «Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή! Ένα πολύ ωραίο και έντονο παιχνίδι εκτός έδρας! Μπράβο αγόρια! Πάμε ΑΕΚ ! Καλή δουλειά παιδιά».

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε ο προπονητής της ΑΕΚ :

ΑΕΚ: Ο Μπουζόν πανηγύρισε την  πρόκριση επί του Ολυμπιακού μπροστά στον αετό στη Νέα Φιλαδέλφεια! (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X