Survivor 2024: Ο Λαμάι «χάρισε» τη παραμονή στον τραυματία Ταλαδιανό και αποχώρησε (VIDEO)

Survivor 2024: Ο Λαμάι «χάρισε» τη παραμονή στον τραυματία Ταλαδιανό και αποχώρησε (VIDEO)

Το… γύρισμα της μπιφτέκας, το ξέσπασμα του Σταμάτη, ο καυγάς Σάββα-Σωτήρη και η μάχη για τα αυγά και την παραμονή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε έναν απίστευτο τελικό παραμονής ο Σωτήρης Λαμάι αποφάσισε να κάνει… δώρο την παραμονή στον τραυματία Σταμάτη Ταλαδιανό, με τον αντίπαλό του στη μονομαχία να ξεσπάσει σε κλάματα για την κίνηση του συμπαίκτη του στους Μαχητές. Έτσι ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor 2024 ήταν ο Σωτήρης Λαμάι. Αντίθετα οι συνυποψήφιοι του Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ, Αλέξης Παππάς και Σταμάτης Ταλαδιανός παρέμειναν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ για 4η εβδομάδα.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (31/1) οι τέσσερις του τάκου σχολίασαν τις υποψηφιότητές τους, με τους Μαχητές να εκφράζουν την έκπληξή τους που είδαν τους Διάσημους να ψηφίζουν τον Αλέξη Παππά, αλλά και με το… γύρισμα της μπιφτέκας με τις ψήφους στους τραυματίες της ομάδας τους.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Παππάς θεωρεί πως δεν υστερεί τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο συμβίωσης και πιστεύει ότι τον ψήφισαν, επειδή είναι προκατειλημμένοι μαζί του.

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X