ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα τσέκαρε Γκαρσία-Πόνσε μαζί στην επίθεση – Η σύνθεση και όλα τα δεδομένα

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα τσέκαρε Γκαρσία-Πόνσε μαζί στην επίθεση – Η σύνθεση και όλα τα δεδομένα
Photo Credits: INTIME

Τι δούλεψε σήμερα ο Ματίας Αλμέιδα στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αλήθεια είναι ότι ο Ματίας Αλμέιδα πλέον έχει πολλά να σκεφτεί αναφορικά με τα πρόσωπα που έχει στη διάθεση του και ποιοι θα ξεκινούν στη βασική 11άδα της ΑΕΚ. Υπάρχει δυστυχώς πλέον ένα παιχνίδι την εβδομάδα και ο Αργεντίνος καλείται να κάνει ιδανική διαχείριση του ρόστερ.

Ο Αλμέιδα έχει σε τρομερή φόρμα τον Έκι Πόνσε που μετρά 5 γκολ σε 2 ματς, ενώ επιστρέφει και ο Λιβάι Γκαρσία που είναι το Νο1 επιθετικό όπλο της ΑΕΚ και φέτος. Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Γκαρσία αναμένεται να πάρει περίπου 20 λεπτά χρόνο συμμετοχής για να πάρει ξανά… μπρος ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Πόνσε να είναι την Κυριακή ξανά στο αρχικό σχήμα.

Ωστόσο, ο Αργεντίνος τεχνικός στην σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ τσέκαρε τους δύο επιθετικούς μαζί στο δίτερμα. Ο Γκαρσία ήταν φουνταριστός, ο Πόνσε λίγο πιο πίσω του σε ένα σχήμα με ακραίους τους Μαχαίρα και Ελίασον, στα χαφ τον Γιόνσον με τον Τσούμπερ, Ρότα και Πήλιο στα άκρα της άμυνας και τρεις κεντρικούς αμυντικούς μπροστά από τον Στάνκοβιτς, τους Χρυσόπουλο-Μουκουντί-Μήτογλου. Ένα σχήμα δηλαδή με 12 παίκτες.

Η σημερινή προπόνηση πάντως δεν είχε διαθέσιμους τους Μάνταλο-Γαλανόπουλο-Ραντόνια και είχε διάρκεια λόγω και των δυνατών ανέμων λίγο περισσότερο από μία ώρα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X