Σλίσκοβιτς: «Μου θυμίζει Σαβέφσκι ο Λιούμπιτσιτς, ξέρει τι θέλει ο Αλμέιδα»

Σλίσκοβιτς: «Μου θυμίζει Σαβέφσκι ο Λιούμπιτσιτς, ξέρει τι θέλει ο Αλμέιδα»
Photo Credits: INTIME

Ο Σλίσκοβιτς μετά την ΑΕΚ, αγωνίστηκε για μια διετία στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, εμφανίστηκε ενήμερος για την μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζόραν Σλίσκοβιτς πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα με την ΑΕΚ (1993, 1994), πετυχαίνοντας 40 γκολ σε 75 ματς.

Αποτέλεσε παίκτη-κλειδί για τον «Δικέφαλο» σκοράροντας καθοριστικά γκολ στην πορεία για τον τίτλο, αλλά το σημαντικότερο είναι πως «δέθηκε», ταυτίστηκε και λάτρεψε την ΑΕΚ.

Ο Σλίσκοβιτς, ο οποίος μετά την ΑΕΚ, αγωνίστηκε για μια διετία στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, εμφανίστηκε ενήμερος για την μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ. Μάλιστα μιλώντας στο SDNA, τον παραλλήλισε με τον σπουδαίο Τόνι Σαβέφσκι, ενώ αναφέρθηκε στα ατού του 24χρονου μπακ χαφ.

Ο «Σλίσκο» ισχυρίστηκε πως η ΑΕΚ θα γίνει πιο γρήγορη με τον Λιούμπιτσιτς, ενώ το γεγονός πως ο Κροάτης άσος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ματίας Αλμέιδα, αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για την επιτυχία της συγκεκριμένης μεταγραφής.

«Ο Λιούμπιτσιτς παίζει από τα αριστερά. Στη Ντινάμο χρησιμοποιήθηκε ως μπακ. Είναι πάρα πολύ γρήγορος και τρέχει συνεχώς. Το στιλ του μου θυμίζει τον Τόνι Σαβέφσκι. Η ΑΕΚ έχει ποιότητα ως ομάδα, αλλά είναι λίγο αργή στην ανάπτυξη της φέτος.

Νομίζω πως με τον Λιούμπιτσιτς θα αποκτήσει ζωντάνια και ρυθμό στο παιχνίδι της. Είμαι βέβαιος πως θα αγωνιστεί στη σωστή θέση. Είναι παίκτες που πασάρει σωστά, σεντράρει και όπως είπα τρέχει συνεχώς. Δίνει την ψυχή του για την ομάδα.

Δεν είναι τυχαίο που τον ξεχώρισε ο Ματίας Αλμέιδα. Ο Λιούμπιτσιτς ξέρεις πως σε κάθε ματς έχει σταθερή απόδοση και θα σου δώσει αυτό που περιμένει. Το αριστερό του πόδι είναι πολύ καλό.

Ο Αλμέιδα ξέρει τι θέλει και με την απόκτηση του Λιούμπιτσιτς η ΑΕΚ ενισχύεται πολύ. Περιμένω να κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα η ομάδα, αν και τα πάντα θα κριθούν στα πλέι-οφ. Θέλω να δώσω τα χαιρετίσματα μου στους φίλους της ομάδας».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X