Λίλαρντ: «Θα είναι συναισθηματική η επιστροφή μου ως αντίπαλος στο Πόρτλαντ»

Λίλαρντ: «Θα είναι συναισθηματική η επιστροφή μου ως αντίπαλος στο Πόρτλαντ»
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμιαν Λίλαρντ επιστρέφει ως αντίπαλος στο Πόρτλαντ και φυσικά γνωρίζει πως θα ζήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα ως παίκτης των Μπακς πλέον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μιλγουόκι Μπακς αντιμετωπίζουν στο Όρεγκον τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς, στην πρώτη φορά που ο Ντέμιαν Λίλαρντ επιστρέφει ως αντίπαλος.

Στον τόπο που λατρεύτηκε από το 2012 όταν και έγινε Draft μέχρι το περασμένο καλοκαίρι. Όπως ο ίδιος παραδέχτηκε σε δηλώσεις του στον τοπικό Τύπο, όσα έλεγε για το Πόρτλαντ τα εννοούσε και φυσικά το παιχνίδι για εκείνον (1/2 – 5:00 ξημερώματα) θα έχει ιδιαίτερη σημασία.

«Νομίζω ότι θα είναι συναισθηματική η επιστροφή μου γιατί με νοιάζει, μου άρεσε να παίζω στο Πόρτλαντ. Μου άρεσε να ζω εκεί και εξακολουθώ να μένω εκεί. Όλα όσα είπα για τον χρόνο που πέρασα στο Πόρτλαντ και έπαιζα εκεί τα εννοούσα. Οπότε ναι, θα είναι συναισθηματικό» ανέφερε ο Λίλαρντ, που προφανώς θα αποθεωθεί από τους φίλους των Μπλέιζερς για όσα προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια και την αφοσίωσή του στο franchise.

Ο Λίλαρντ τη φετινή σεζόν μετράει 25.1 πόντους, 6.8 ασίστ και 4.3 ριμπάουντ στα 44 παιχνίδια με τους Μπακς, αγωνιζόμενος για 35 λεπτά.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X