Ο Μελισσανίδης δεν χαμπαριάζει και μεγαλώνει συνέχεια την ΑΕΚ

Ο Μελισσανίδης δεν χαμπαριάζει και μεγαλώνει συνέχεια την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Ενωσίτης για την τεράστια μεταγραφή του Λιούμπισιτς που προστίθεται σε όσα σπουδαία δημιουργεί στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Μελισσανίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο χρόνος δικαιώνει αυτούς που έχουν την αρετή της υπομονής και της ορθολογικής επιμονής. Κι αυτό που ζούμε στο φινάλε των μεταγραφών, αυτό αποτυπώνει. Στην ΑΕΚ έκαναν υπομονή και επέμειναν ορθολογικά γι΄αυτό που ήθελαν να κάνουν. Γι΄αυτό που ήθελε ο προπονητής.

Δεν παρασύρθηκαν από την φυσιολογική μέχρι ένα σημείο γκρίνια στις μεταγραφικές περιόδους, ειδικά όταν οι άλλοι έχουν βγει πανικόβλητοι και ντουφεκάνε όπου βρουν για παίκτες. Όταν οι συνθήκες το επέτρεψαν, έκαναν αυτό που ήθελαν στην ΑΕΚ. Και τα κέρδη είναι πολλαπλά.

Πήρε τον παίκτη τσαμπουκά

Κοιτάξτε τι γίνεται στους Κροάτες. Τους κυνηγάνε οι χουλιγκάνοι τους, μεταξύ τους κι αυτοί που απελευθέρωσε η Ελληνική Δικαιοσύνη, το Ελληνικό Κράτος. Βγήκαν εδώ οι γνωστοί άγνωστοι για να πουν τα δικά τους, όμως η αλήθεια είναι διαφορετική. Η ΑΕΚ πήρε τον παίκτη που ήθελε, από μια ομάδα που δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς πως θα της τον πουλούσε και στο τέλος αυτό που μένει είναι πως η Ένωση πήγε τσαμπουκά και πήρε τον παίκτη παρά τις αντιδράσεις του άμεσου περίγυρου των Κροατών.

Αντιδράσεις που την υπόθεση σίγουρα την έκαναν δέκα φορές πιο δύσκολη. Κι αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντική την επιτυχία.

Ο Μελισσανίδης δεν χαμπαριάζει και μεγαλώνει συνέχεια την ΑΕΚ

Το μήνυμα της απόκτησης Λιούμπισιτς

Το μήνυμα είναι όμως ευρύτερο. Δικαιώνονται όσοι έκαναν υπομονή επειδή κατανοούσαν πόσο μεγάλο ήταν το στοίχημα του γηπέδου. Το ζήτημα ζωής για την ΑΕΚ. Παρά το γεγονός πως η ΑΕΚ πανηγύρισε τίτλους και έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ πριν καν γίνει το γήπεδο, κατόπιν χρειάστηκε υπομονή.

Γιατί ο εγγυητής, ναι ο εγγυητής, του παρόντος και του μέλλοντος της ΑΕΚ είχε φυσιολογικά, απόλυτα φυσιολογικά, την πίεση και την ένταση της απαίτησης το έργο ζωής να γίνει, να τελειώσει, να παραδοθεί. Να επιστρέψει η χαμένη ταυτότητα μας.

Τώρα γράφουν πως η ΑΕΚ μετά την «OPAP Arena» έχει δώσει 21 εκατομμύρια μόνο για αγορές. Ακούγεται υπερβολικό, αλλά είναι πραγματικό. Τώρα η ΑΕΚ έχει αρχή, μέση και τέλος στο πως σχεδιάζεται, πως πορεύεται πως παίρνει αποφάσεις στο αγωνιστικό και πως τις υλοποιεί. Και γιατί βρήκε τον προπονητή που μπορεί να γίνει ο άξονας γύρω από τον οποίο η ΑΕΚ θα μπορεί να υλοποιεί έναν λογικό, μελετημένο σχεδιασμό.

Με υπογραφή Μελισσανίδη το μέλλον της ΑΕΚ

Η τεράστια δικαίωση της υπομονής και της ορθολογικής επιμονής που έδειξε κυρίως ο ίδιος ο Μελισσανίδης στην οριοθέτηση των στόχων, στην μεθόδευση και την ιεράρχηση των βημάτων, είναι τώρα. Ας λέγανε… Αυτός δεν χαμπαριάζει. Ευτυχώς για την ΑΕΚ και γύρισε και έμεινε και δεν χαμπαριάζει. Είναι άδικο και γελοίο να έχει την καθημερινή πολεμική των βρωμερών αντιπάλων της ΑΕΚ και με την παραμικρή στραβή ακόμη και μετά το γήπεδο και το νταμπλ να κράζουν και από μέσα, αλλά ευτυχώς δεν χαμπαριάζει ούτε από τους μεν, ούτε από τους δε.

Κάποτε η ιστορία θα καταγράψει στο πραγματικό μέγεθος αυτό που γίνεται από το 2013 μέχρι σήμερα στην ΑΕΚ. Και γενιές και γενιές ΑΕΚτζήδων πρώτα ο Θεός να υπάρχει ειρήνη στο μέλλον, θα απολαμβάνουν τα ωφέλη και τις χαρές που θα προέρχονται από τις υποδομές που δημιούργησε και θα δημιουργήσει και στην συνέχεια ο Μελισσανίδης. Όπως ήδη στο παρόν χαιρόμαστε την γηπεδάρα μας, την ομαδάρα μας και τους τίτλους που κατακτά.

Όλα με την υπογραφή του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Ενωσίτης

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X