«Το καλοκαίρι η Ντινάμο ζητούσε 8 εκατ. ευρώ από την ΑΕΚ για τον Λιούμπισιτς - Πώς τον έπεισε ο Αλμέιδα»

«Το καλοκαίρι η Ντινάμο ζητούσε 8 εκατ. ευρώ από την ΑΕΚ για τον Λιούμπισιτς - Πώς τον έπεισε ο Αλμέιδα»
Photo Credits: INTIME

Δύο άτομα καταψήφισαν την πρόταση της ΑΕΚ για τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το πώς η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έφθασε στη θετική απάντηση προς την ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ φιλοξενεί σε ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «germanijak.hr».

Κατ’ αρχήν, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στο Δ.Σ. που έγινε, προκειμένου να συζητηθεί η προσφορά της ΑΕΚ για τον 24χρονο άσο, μόλις δύο άτομα την καταψήφισαν. Αυτοί ήταν ο Ιβάν Ναούκοβιτς και Ντουμπράβκο Σκέντερ. Πρόκειται για δύο μέλη της διοίκησης με ισχυρούς δεσμούς με τους ΒΒΒ.

Εν συνεχεία επισημαίνεται στο ρεπορτάζ – βασιζόμενο σε ελληνικές πηγές – πως αρχικά, το καλοκαίρι δηλαδή, η Ντιναμό ζητούσε οκτώ εκατ. ευρώ για τον παίκτη. Εν συνεχεία υπογραμμίζεται πως όταν η ΑΕΚ και ο Αλμέιδα διέγνωσαν την επιθυμία του να αποχωρήσει από το «Μαξιμίρ» επανήλθαν με την υποσημείωση πως μίλησε μαζί του και ο Αργεντινός τεχνικός της Ένωσης ξεκαθαρίζοντας για το πώς θέλει να τον εκμεταλλευτεί αγωνιστικά. «Ο Αλμέιδα ένιωσε ότι ο ο Λιούμπιτσιτς θέλει να φύγει από τη Ντιναμό» γράφουν χαρακτηριστικά.

Επίσης υπογραμμίζεται η λεπτομέρεια πως σημαίνοντα ρόλο στην απόφαση του 24χρονου χαφ να φύγει από το Ζάγκρεμπ έπαιξε και το γεγονός ότι ο Λιούμπισιτς ένιωθε περίεργα μετά την αποχώρηση του συμπαίκτη του, Γιόσιπ Ντρμιτς. Σε ενάμιση χρόνο στη Ντιναμό, ο Λιούμπιτσιτς ήταν πολύ κοντά με τον Γιόσιπ Ντρμιτς. Ήταν παντού μαζί. Ήταν συγκάτοικοι στο δωμάτιο, πάντα μαζί στην προπόνηση και στο ξενοδοχείο… Και αφού ο Ντρμιτς αποχώρησε από τη Ντιναμό και δεν είναι πια στην ομάδα ενισχύθηκε η επιθυμία του να φύγει από το Ζάγκρεμπ.

Καταλήγοντας, στο ρεπορτάζ γίνεται σημαντική αναφορά στο γεγονός ότι στην ΑΕΚ ο παίκτης δεν θα παίξει ποτέ στα πλάγια. Και κάπου εκεί επισημαίνεται ότι «το πιο σημαντικό για τον Λιούμπιτσιτς ήταν ότι δεν του άρεσε πλέον ο ρόλος που είχε στη Ντιναμό και η προοπτική σε αυτή την ισορροπία δυνάμεων και με αυτούς τους ανταγωνιστές δεν πρόσφερε πολλά. Αυτός είναι ο λόγος που επέμενε να φύγει. Και η Ντιναμό, όπως φαίνεται, δεν είχε πολλά περιθώρια να απορρίψει προσφορές, ο σύλλογος δεν είναι σε ιδανική οικονομική θέση».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X