ΑΕΚ: Έτσι «καθάρισε» ο Μελισσανίδης την μεταγραφή Λιούμπισιτς

ΑΕΚ: Έτσι «καθάρισε» ο Μελισσανίδης την μεταγραφή Λιούμπισιτς
Photo Credits: INTIME

Οι κινήσεις ματ του Δημήτρη Μελισσανίδη για την απόκτηση του Ρομπέρτ Λιούμπισιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έφτασε αργά χθες το βράδυ σε οριστική συμφωνία με τον Ρομπέρτο Λιούμπισιτς και την Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του. Μια μεταγραφή που έγινε… θρίλερ, το οποίο εξελίχθηκε σε ταινία με χαρούμενο τέλος έπειτα από την παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η Ένωση κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ για την απόκτηση του 24χρονου παικταρά την Δευτέρα, όμως αυτή απορρίφθηκε.

Στην συνέχεια το βράδυ της ίδιας μέρας η Ένωση επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία προφορικά έγινε δεκτή από τους Κροάτης. Η πρόταση ήταν στο ποσό που είχε στην ουσία υποδειχθεί από την άλλη πλευρά μετά από διαπραγματεύσεις. Αυτό που απέμενε ήταν χθες Τρίτη να επικυρωθεί η συμφωνία και από το διοικητικό συμβούλιο της Ντινάμο.

Προς μεγάλη έκπληξη των κιτρινόμαυρων όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και τελικά υψώθηκε «στοπ» στην μεταγραφή από το συμβούλιο των Κροατών. Ενδεικτικό της κατάστασης ήταν πως δεν έγινε ούτε αντιπρόταση από την μεριά τους.

Η ΑΕΚ όμως δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη και ήταν αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να γίνει η μεταγραφή. Έτσι, με προσωπική απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, η Ένωση επανήλθε χθες το βράδυ και ανέβασε την προσφορά της σε επίπεδα δεν μπορούσε να μην γίνει δεκτή. Το σύνολο της μεταγραφής θα κοστίσει δηλαδή 4 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ.

Η Ντινάμο μετά από αυτή την προσφορά επανήλθε στο τραπέζι της συζήτησης και τελικά μετά από αρκετές ώρες επήλθε η τελική συμφωνία με βάση αυτή την πρόταση.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποφάσισε πως έπρεπε η ΑΕΚ να φτάσει σε επίπεδο πρότασης που θα καθιστούσε εφικτή την πραγματοποίηση της σφοδρής επιθυμίας του Ματίας Αλμέιδα, εδώ και πολύ καιρό, για την απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς. Ετσι για μια ακόμη φορά, από το προηγούμενο καλοκαίρι και τις αντίστοιχες πολυδάπανες κινήσεις με την αγορά των Ορμπελίν Πινέδα και Έκι Πόνσε, η Ένωση… έσκασε 14 εκατ. ευρώ για τρεις παίκτες.

Η ΑΕΚ έχει σχέδιο, ξέρει τι θέλει στην μεταγραφική αγορά σε συγχρονισμό με τα θέλω του Ματίας Αλμέιδα και το μακροπρόθεσμο πλάνο του συλλόγου και έχει στα ηνία της τον άνθρωπο που της εξασφαλίζει πως ό,τι χρειάζεται θα το έχει. Η εγγύηση του Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν φυσικά ο πρώτος και αποφασιστικός παράγοντας για την πραγματοποίηση άλλης μίας πολύ σημαντικής κίνησης.

Αντίστοιχα ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, προφανώς και πήρε αυτή την απόφαση επειδή είδε πόσο σημαντικό θεωρούσε για το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας ο Ματίας Αλμέιδα αυτό το ζήτημα. Αυτός ήταν ο δεύτερος αποφασιστικός παράγοντας.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X