«Η Ντινάμο πούλησε τον Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ», γράφουν οι Κροάτες

«Η Ντινάμο πούλησε τον Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ», γράφουν οι Κροάτες
Photo Credits: INTIME

Τα κροατικά μέσα γράφουν για την συμφωνία της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς, ο οποίος φαίνεται πως έχει κλείσει την συμφωνία με την Ένωση και αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Τα κροατικά μέσα ωστόσο αποκαλύπτουν το παρασκήνιο της μεταγραφής καθώς και τα ποσά που προσέφερε η ΑΕΚ για την απόκτηση του 24χρονου.

«Η Ντινάμο πούλησε τον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς στην ΑΕΚ». Αυτός είναι ο τίτλος στην ιστοσελίδα index.hr, μία από τις μεγαλύτερες και πιο έγκυρες στην Κροατία, σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης της «Ένωσης».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πρωταθλήτρια Κροατίας θα πάρει 3,5 εκατ. ευρώ για τη μεταγραφή του 24χρονου χαφ, ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας να ταξιδέψει για την Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως η Ντινάμο είχε απορρίψει την πρώτη «κιτρινόμαυρη» πρόταση για τον Λιούμπιτσιτς, ύψους 3 εκατ. ευρώ, αλλά μετά από λίγες ώρες έφτασε μία βελτιωμένη πρόταση και ο σύλλογος αποφάσισε πως αυτό θα ήταν το καλύτερο, παραχωρώντας τον παίκτη στον «Δικέφαλο».

O 24χρονος άσος (που αγωνίζεται κυρίως ως εσωτερικός μέσος, αλλά μπορεί να παίξει και ως αριστερός μπακ ή χαφ) γεννήθηκε στη Βιέννη, έχοντας ρίζες από Βοσνία, Κροατία και Αυστρία.

Αναδείχθηκε από την αυστριακή Πόλτεν και το 2021 πήγε ως ελεύθερος στη Ραπίντ Βιέννης, με την οποία κατέγραψε 40 συμμετοχές, 4 γκολ και 7 ασίστ σε μια σεζόν.

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ δαπάνησε 3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2022 και με τη φανέλα της μετρά 78 εμφανίσεις, 6 γκολ και 9 ασίστ.

Φέτος έχει ήδη 27 συμμετοχές, με 2 γκολ και 4 ασίστ, ενώ είχε παίξει σε όλο το 90λεπτο και στα δύο ματς με την ΑΕΚ.

Παρότι έπαιξε με τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας, ο Λιούμπισιτς επέλεξε σε επίπεδο Ανδρών την Αυστρία, αλλά ακόμη δεν έχει κάνει ντεμπούτο.


Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X