Με «χρυσό» σκόρερ τον Τζόλη η Φορτούνα πέρασε στα ημιτελικά!

Με «χρυσό» σκόρερ τον Τζόλη η Φορτούνα πέρασε στα ημιτελικά!
Photo Credits: INTIME

Με σκόρερ τον Χρήστο Τζόλη στο τελευταίο πέναλτι η Φορτούνα Ντίσελντορφ επικράτησε με 4-3 στα πέναλτι της Ζανκτ Πάουλι του Σάλιακα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τις Μπάγερν Μονάχου, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Βόλφσμπουργκ εκτός, στους «8» του κυπέλλου Γερμανίας είχαμε ντέρμπι από την Bundesliga 2.

Συγκεκριμένα η πρώτη Ζανκτ Πάουλι υποδέχθηκε την 5η Φορτούνα Ντίσελντορφ σε μία μονομαχία με ελληνικό ενδιαφέρον αφού εκεί αγωνίζονται Σάλιακας και Τζόλης αντίστοιχα.

Δύο πέναλτι ήττα που έκριναν τα πρώτα 90′, με την Ντίσελντορφ να κάνει το 0-1 στο 38ο λεπτό με τον Βέρμεϊλ και τον Χάρτελ να ισοφαρίζει στο 60′ σε 1-1 που ήταν και το αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας.

Στην παράταση και συγκεκριμένα στο 99ο λεπτό ο Τανάκα πίστεψε πως έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του, ωστόσο με γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο από τον Μπουκαΐφα το ματς πήγε στα πέναλτι.

Εκεί οι γηπεδούχοι έχασαν δύο πέναλτι και ο Χρήστος Τζόλης έδωσε την πρόκριση στην Φορτούνα Ντίσελντορφ και… έσπασε την καρδιά του Μανώλη Σάλιακα.

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X