Φερνάντο Σάντος: «Ο Ρονάλντο πλέον βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση» - «Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών»

Φερνάντο Σάντος: «Ο Ρονάλντο πλέον βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση» - «Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Φερνάντο Σάντος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πολύπειρος προπονητής, συνεχίζει την καριέρα του στον πάγκο της Μπεσίκτας και ρωτήθηκε ξανά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον ίδιο να αναφέρει ότι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, και ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση καθώς σκοράρει συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχω μιλήσει ξανά για αυτό το θέμα. Καταλαβαίνω πως ο Κριστιάνο δεν ήταν χαρούμενος που ξεκίνησε από τον πάγκο σε δύο παιχνίδια στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά πρέπει να πω πως έδειξε εξαιρετικό χαρακτήρα απέναντι στην ομάδα.

Όπως θα θυμάστε πανηγύρισε πολλά γκολ στη νίκη με 6-1 επί της Ελβετίας και έδωσε τον καλύτερο εαυτό του όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν μια δύσκολη απόφαση τακτικής, ακόμα και για μένα, αλλά σκόπευα να τον επαναφέρω στην ενδεκάδα αν προκρινόμασταν στα προημιτελικά.

Εξακολουθώ να έχω μεγάλο σεβασμό για εκείνον πέρα από το ποδόσφαιρο. Ο Ρονάλντο πλέον βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πάλι. Παίζει και σκοράρει πολλά γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, όμως προσωπικά είμαι επικεντρωμένος στην Μπεσίκτας όπου θα πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί».

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X