Σε κρίσιμη καμπή οι επαφές με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Λιούμπισιτς - Ανοιχτή ακόμα η μεταγραφή, δεν το παρατά η ΑΕΚ

Σε κρίσιμη καμπή οι επαφές με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Λιούμπισιτς - Ανοιχτή ακόμα η μεταγραφή, δεν το παρατά η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τα δεδομένα για την υπόθεση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς παίζει δυνατά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ από το πρωί της Τρίτης και η υπόθεσή του παραμένει ανοιχτή μέχρι αυτή την ώρα, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες της υπόθεσης.

Ο Κροάτης μέσος είναι ψηλά στην λίστα της Ένωσης για την ενίσχυση του ρόστερ και οι συζητήσεις με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή, με τον χρόνο να μην είναι σύμμαχος της ΑΕΚ, η οποία δεν παρατάει την υπόθεση.

Υπενθυμίζουμε πως νωρίτερα η ΠΑΕ ΑΕΚ διέψευσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει προσφέρει 3 εκατ. ευρώ στους Κροάτες, οι οποίοι ζητούσαν 5 εκατ., τονίζοντας πως τα ποσά είναι αβάσιμα.

Οι πληροφορίες από την Κροατία αναφέρουν ότι ο Λιούμπιτσιτς είναι θετικός στην προοπτική να πάρει μεταγραφή στην ΑΕΚ και να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα την καριέρα του. Αυτό λοιπόν που απομένει να φανεί, είναι αν θα ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες της Ένωσης.

Ο Λιούμπισιτς φέτος έχει αγωνιστεί 27 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, έχοντας απολογισμό δύο γκολ και τέσσερις ασίστ. Κατά κύριο λόγο αγωνίζεται ως μέσος, επομένως αν αποκτηθεί θα προσφέρει μία έξτρα λύση στους χαφ για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος είδε πρόσφατα να τραυματίζεται σοβαρά Νταμιάν Σιμάνσκι.

Πρέπει βέβαια να σημειωθεί, ότι τη φετινή σεζόν ο Λιούμπιτσιτς έχει παίξει σε πολλά ματς και ως αριστερός μπακ, που δεν είναι η αγαπημένη του θέση. Σημειώνεται ότι το συμβόλαιό του έχει ισχύ με τους Κροάτες μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X