Greek Mafia: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον ομογενή από το Ουζμπεκιστάν που αναζητείται

Greek Mafia: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον ομογενή από το Ουζμπεκιστάν που αναζητείται

Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 45χρονου εκδόθηκε έπειτα από στοιχεία που προέκυψαν κατά την έρευνα που έγινε σε σπίτι στον Ασπρόπυργο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον ακριβή ρόλο του 45χρονου ομογενή από το Ουζμπεκιστάν που αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που εμπλέκεται στις δολοφονίες των Σκαφτούρου και Ρουμπέτη, Μουζακίτη, προσπαθούν να σκιαγραφήσουν οι ερευνητές που ασχολούνται με την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, οι Αρχές εκτιμούν πως ο 45χρονος είχε ενεργό ρόλο στις δολοφονίες των Σκαφτούρου και Ρουμπέτη και Μουζακίτη, με καλά ενημερωμένες πηγές να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να ήταν και αυτός ένας από τους εκτελεστές.

Το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 45χρονου εκδόθηκε έπειτα από στοιχεία που προέκυψαν κατά την έρευνα που έγινε σε σπίτι στον Ασπρόπυργο. Ειδικότερα διαπιστώθηκε ότι, μεταξύ άλλων, ο 45χρονος σχετίζεται με άτομα τα οποία, είτε κατηγορούνται ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, είτε εξετάζεται η σχέση τους με την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X