Τσάβι: «Στην Μπαρτσελόνα σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν αξίζεις κάθε μέρα, μου το είχε πει και ο Πεπ»

Τσάβι: «Στην Μπαρτσελόνα σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν αξίζεις κάθε μέρα, μου το είχε πει και ο Πεπ»
Photo Credits: INTIME

Ο Τσάβι μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την απόφαση του να φύγει από την Μπαρτσελόνα το ερχόμενο καλοκαίρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τσάβι, στην συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Οσασούνα αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα με την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς.

«Μετά την ανακοίνωση, θέλω ενότητα, ως Barcelonista». Είναι σημαντικό σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ειδικά όσον αφορά τα αποτελέσματα. Χρειαζόμαστε ολόκληρη τη Μπαρτσελόνα. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει, έχουμε έναν αντίπαλο που είναι βράχος αμυντικά (Οσασούνα) Θα είναι δύσκολο, αλλά το μήνυμα είναι ενότητα για να τελειώσει η σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», τόνισε ο προπονητής στο πρώτο του μήνυμα.

Στην συνέχεια εξέπληξε τους παρευρισκόμενους αποκαλύπτοντας ότι η απόφασή του να φύγει είχε ληφθεί, από την αρχή της σεζόν: «Είναι ψυχικό και ποδοσφαιρικό θέμα. Το επίπεδο του ποδοσφαίρου πέφτει λόγω του ψυχικού επιπέδου. Γι’ αυτό ανακοινώνω την παραίτηση, καθώς και το γεγονός ότι η δουλειά μας δεν εκτιμάται αρκετά.Το είχα ήδη αποφασίσει στην αρχή της σεζόν».

Όσον αφορά στο πώς αντέδρασαν οι παίκτες: «Ήξερα ότι ήμασταν ομάδα, αλλά με εξέπληξαν τα λόγια, οι κλήσεις. Με συγκίνησε. Είμαι “Cule” και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλύτερα και θα τα δώσουμε όλα. Τέλος, εξαρτόμαστε από τους παίκτες που θα εμπνευστούν και θα κάνουν ένα βήμα μπροστά», πρόσθεσε.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X