Έρικ Τεν Χάγκ: Η όμορφη χειρονομία του, προς τον προπονητή της Νιούπορτ (VIDEO)

Έρικ Τεν Χάγκ: Η όμορφη χειρονομία του, προς τον προπονητή της Νιούπορτ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ολλανδός προπονητής αναγνώρισε την προσπάθεια της Νιούπορτ απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρικ τεν Χάγκ έκανε μία πολύ όμορφη χειρονομία προς τον προπονητή της Νιούπορτ Κάουντι, Γκράχαμ Κόφλαν, μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-2 στο FA Cup.

Η Νιούπορτ στάθηκε απέναντι στην Γιουνάιτεντ ανταγωνιστικά και μετά την αναμέτρηση για το FA Cup και ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» χάρισε στον Κόγκλαν ένα μπουκάλι κρασί, το οποίο επέλεξε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Το μπουκάλι Antinori Tignanello διαφημίζεται σε ορισμένα καταστήματα λιανικής πώλησης στο Ηνωμένο Βασίλειο με τιμή άνω των 200 λιρών και περιγράφεται ως ένα από τα καλύτερα κόκκινα κρασιά της περιοχής.

Μετά την σύντομη συνέντευξη του ο Ολλανδός έσφιξε το χέρι του Κόφλαν και είπε: «Έχουμε ένα μικρό δώρο για εσάς». Ο Κόφλαν απάντησε αστειευόμενος: «Εξαιρετικό. Ξέρετε ότι δεν πίνω κρασί, πίνω Budweiser».

Ο Τεν Χαγκ συνέχισε: «Αλήθεια, Budweiser; Αμερικάνικη μπύρα; Αλλά αυτό είναι ένα πραγματικά πολύ καλό κρασί που επέλεξε ο ίδιος ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, οπότε ίσως η γυναίκα σας να την απολαύσει. Ίσως να δοκιμάσετε, νομίζω ότι θα σας αρέσει. Μπράβο σας για απόψε».

 

 

 

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X