ΑΕΚ: Πάει για το μεγάλο «μπαμ» με την Σέρβα Γιοβάνα Τσίρκοβιτς

ΑΕΚ: Πάει για το μεγάλο «μπαμ» με την Σέρβα Γιοβάνα Τσίρκοβιτς
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Σέρβα ύψους 1.96μ Γιοβάνα Τσίρκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έτοιμη για να ταράξει τα …νερά στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που βρίσκεται σε συζητήσεις με την Σέρβα ακραία Γιοβάνα Τσίρκοβιτς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού site voleybolunsesi η αθλήτρια είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα» και να κάνει την διαφορά στο ρόστερ για το υπόλοιπο της σεζόν. Η περίπτωση της μόνο εύκολη δεν είναι πάντως καθώς πρόκειται για την πιο ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη ακραία της Σερβίας, με ύψος 1.96μ. που επί δύο χρόνια αγωνίστηκε στην καλύτερη ομάδα της Ρουμανίας.

Είναι μόλις 20 χρονών, από την Παρτιζάν πήγε στην Άλμπα Ρουμανίας και φέτος έπαιξε στην τουρκική Αράς Σμύρνης. Στην Ρουμανία κέρδισε 2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και 1 Σούπερ Καπ. Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα αλλά η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη για να φέρει στην Ελλάδα την αθλήτρια που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

 

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X