Ολυμπιακός: Στη Ρίο Άβε ο Βρουσάι

Ολυμπιακός: Στη Ρίο Άβε ο Βρουσάι
Photo Credits: INTIME

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αδειάσει το ρόστερ του, ειδικά από παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τις έξι προσθήκες στο ρόστερ, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να αδειάσει το ρόστερ του, ειδικά από παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Σε αυτή την κατηγορία βρίσκεται ο Μάριο Βρουσάι, ο οποίος αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στη Ρίο Άβε έως το καλοκαίρι. Ο Έλληνας εξτρέμ βρίσκεται ήδη στην Πορτογαλία για τα διαδικαστικά και αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

Παρελθόν θα αποτελέσει και ο Τζάκσον Πορόσο, ο οποίος είχε αποκτηθεί δανεικός από την Τρουά. Για να «σπάσει» ο δανεισμός του έπρεπε να βρεθεί άλλη ομάδα που να ενδιαφέρεται για τον στόπερ από το Εκουαδόρ, καθώς η γαλλική ομάδα δεν τον υπολογίζει.

Η λύση φαίνεται πως ήρθε από την Τουρκία, με την Κασίμπασα να έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό. Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και να πάρει το αεροπλάνο ο Πορόσο για την Κωνσταντινούπολη.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X