Νίκη για να βάλει βάσεις πρόκρισης θέλει η ΑΕΚ Betsson στην Ουγγαρία κόντρα στην Χαποέλ Χολόν (19:00, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)

Νίκη για να βάλει βάσεις πρόκρισης θέλει η ΑΕΚ Betsson στην Ουγγαρία κόντρα στην Χαποέλ Χολόν (19:00, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση για την ΑΕΚ Betsson.

Η ΑΕΚ Betsson μετά την νίκη στην Καρδίτσα, επιστρέφει στις Ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια της στον θεσμό. Η Ένωση φιλοξενείται (19:00, CosmoteSport5, LIVE σχολιασμός, enwsi.gr) από την Χαποέλ Χολόν στην Ουγγαρία για την δεύτερη αγωνιστική της φάσης των «16» του BCL, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Η Ένωση θέλει πάση θυσία την νίκη, καθώς μετά την ήττα την πρώτη αγωνιστική από τον Προμηθέα, πρέπει να πάρει το διπλό αν θέλει να έχει πιθανότητες να διεκδικήσει τις πρώτες δύο θέσεις του Ομίλου, που οδηγούν στα play-off. Ο στόχος του πρώτου γύρου, ήταν εξαρχής δύο νίκες και πρέπει να αρχίσουν από σήμερα. Η Χολόν έχασε εύκολα στο πρώτο παιχνίδι από την Μούρθια στην Ισπανία, οπότε και για εκείνη θα είναι σημαντικό ματς.

Ο Ηλίας Ζούρος, μετά το πρωτάθλημα, θα κάνει ντεμπούτο και στην Ευρώπη ως προπονητής της ΑΕΚ, θέλοντας να χτίσει σερί νικών. Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του τον Κουζμίνσκας, όπως και τον Δημήτρη Φλιώνη, ενώ και Χολ είναι εκτός με διάστρεμμα.

Η Χαποέλ Χολόν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους, σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά για την πορεία των ομάδων στην διοργάνωση.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Πάουλο Μαρκές (Πορτογαλία), Νικολά Μεστρέ (Γαλλία) και Μάρτιν Βούλιτς (Κροατία).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X