Κύπελλο Ελλάδας: Στον Βόλο για να σφραγίσει και τυπικά την πρόκριση στα ημιτελικά ο Άρης

Κύπελλο Ελλάδας: Στον Βόλο για να σφραγίσει και τυπικά την πρόκριση στα ημιτελικά ο Άρης
Photo Credits: INTIME

Μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Άρης έχει μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τη σημερινή ρεβάνς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το πρώτο παιχνίδι τελείωσε ουσιαστικά ο Άρης την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς το 3-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης» μετατρέπει σε τυπική διαδικασία την αποψινή ρεβάνς με τη Νίκη Βόλου. Οι κίτρινοι με δύο γκολ του Νταρίντα και ένα του Σουλεϊμάνοφ βρίσκονται με το… ενάμιση πόδι στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα βρουν απέναντί τους τον νικητή του ζευγαριού Παναιτωλικός – ΟΦΗ.

Η Νίκη Βόλου θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό παρά το… βουνό που έχει να ανέβει μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα με τον Κυριακίδη να μπαίνει κανονικά στην αποστολή. Ο αρχηγός της Νίκης παρότι έχασε τη σύζυγό του την Κυριακή σε ηλικία 30 ετών λόγω χρόνιου προβλήματος υγείας προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα δείχνοντας μεγάλη ψυχική δύναμη και είναι διαθέσιμος. Στην αποστολή της Νίκης Βόλου βρίσκονται οι Γκαραβέλης, Κραβαρίτης, Κάσσος, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ναα, Ανδρέου, Στίκας, Γιαννίτσης, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας, Πολίτης, Κρητικός, Κουτσιμπάνας, Μπάλλας, Τζιώρας, Ριμπέιρο, Βουκελάτος.

Με αρκετές απουσίες ο Αρης στον Βόλο με τον Άκη Μάντζιο να προχωρά σε αναμενόμενο ροτέισον. Εκτός αποστολής έμειναν οι Φαμπιάνο (διάταξη προσαγωγών), Ροζ (ενοχλήσεις στο ισχίο), Κουέστα (οσφυαλγία), Ζαν Ζουλ (άνετοιμος) καθώς επίσης και οι επιβαρυμένοι Οντουμπάτζο, Σουλεϊμάνοφ. Το ίδιο ισχύει και για τους Ρουπ, Πάρντο, Ματαρίτα, Κάρλσον οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Άκη Μάντζιο. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Χουτεσιώτης, Κυριαζής, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Μπράμπετς, Βέλεθ, Βερστράτε, Νταρίντα, Μανού Γκαρθία, Ντουκουρέ, Τζούρασεκ, Μενέντες, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Φετφατζίδης, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αγοραστός.

Οι ρεβάνς των προημιτελικών

  • 30/01, 19.00: Νίκη Βόλου – Αρης (COSMOTE SPORTS TV 1)
  • 31/01, 17.00: Παναιτωλικός – ΟΦΗ (COSMOTE SPORTS TV 3)
  • 31/01, 19.00: Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (COSMOTE SPORTS TV 2)
  • 31/01, 21.00: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός (COSMOTE SPORTS TV 1)

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X